09 december 2019

ANBO bij RTV Noord over Veiligheidscheck

De laatste tijd is het regelmatig in het nieuws: ouderen die met een babbeltruc worden opgelicht. ANBO zet vrijwilligers in om senioren te behoeden voor dit soort onveilige situaties. Maar ook om ze te wijzen op het gevaar van een inbraak. RTV Noord besteedde hier vrijdag 6 december aandacht aan.

RTV Noord ging op 6 december met onze veiligheidsconsulent Leo Sakko op pad. Leo liet zien hoe de Veiligheidscheck van ANBO in z’n werk gaat: op afspraak komt een veiligheidsconsulent van ANBO bij u thuis voor een zogenaamde Veiligheidscheck: een advies op maat over zowel de digitale veiligheid als de veiligheid in en om het huis. Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO, was in de studio van RTV Noord om te vertellen wat ANBO doet om ouderen weerbaar te maken tegen criminaliteit.

Klik hier om het item bij RTV Noord te bekijken

Wilt u een veiligheidscheck van uw huis? Meld u dan aan!

Als u wilt weten hoe u uw huis beter kunt beveiligen tegen inbraak en hoe u kunt voorkomen dat u wordt opgelicht met een babbeltruc, dan kunt u zich aanmelden voor een advies-op-maat. Eén van de Veiligheidsconsulenten van ANBO komt dan - op afspraak - bij u thuis en geeft u tips en advies.

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor een Veiligheidscheck van ANBO?

KLIK DAN HIER

Naar overzicht
Liane den Haan bij RTV Noord
Wonen