Hulp bij een keukentafelgesprek

Als u ondersteuning of zorg nodig heeft, kunt u voor bepaalde voorzieningen bij uw gemeente terecht. Een deskundige ANBO-consulent kan u ondersteunen bij het gesprek met de gemeente.

Als u ondersteuning of zorg nodig heeft, kunt u voor bepaalde voorzieningen bij uw gemeente terecht. De gemeente is namelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Om te bepalen wat voor u de beste zorg is, voert de gemeente een zogenoemd keukentafelgesprek met u. Daarna wordt bepaald waar u recht op heeft. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld hulp in de huishouding of kleine aanpassingen in uw woning.

ANBO Helpt

Een deskundige ANBO-consulent kan u ondersteunen bij het gesprek met de gemeente. Als u dit graag wilt, kunt u contact opnemen met het ANBO Adviesteam, telefonisch via 0348 - 46 66 88, door een mail te sturen naar adviesteam@anbo.nl of klik op de oranje knop hieronder: 

JA IK WIL GRAAG ADVIES EN/OF HULP

 

ANBO vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om ANBO vrijwilliger te worden? Meld u dan nu aan als vrijwilliger. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken. 

JA IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met ANBO via m.bloks@anbo.nl of klik hier hieronder om direct per e-mail meer informatie te ontvangen. 

Meer informatie ontvangen