De woning aanpassen

ANBO adviseert u graag over de mogelijkheden in uw woning.

De meeste mensen willen graag in hun vertrouwde huis blijven wonen, ook als er wat fysieke beperkingen ontstaan. De vraag is dan of uw woning kan worden aangepast, zodat u niet hoeft te verhuizen. Het is al snel mogelijk om uw woning comfortabeler en veiliger te maken met wat kleine, eenvoudige aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan wandbeugels of drempelhulpen.

ANBO adviseert u graag over de mogelijkheden in uw woning. Zo kan er een deskundige ANBO-consulent bij u thuis komen en alles met u doorspreken. Een advies op maat dus.

Wilt u advies of de hulp van een consulent inroepen?

Neem dan contact op met ANBO Advies, telefonisch via 0348 - 46 66 88, door een mail te sturen naar adviesteam@anbo.nl of klik op de oranje knop hieronder:

JA IK WIL GRAAG ADVIES EN/OF HULP

 

ANBO vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om ANBO vrijwilliger te worden? Meld u dan nu aan als vrijwilliger. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken. 

JA IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met ANBO via m.bloks@anbo.nl of klik hier hieronder om direct per e-mail meer informatie te ontvangen. 

Meer informatie ontvangen