ANBO | Dossier Woninginbraak
Speerpunt wonen
Standpunt ANBO over Wonen

Wonen
Wonen

Dossier: Woning veiligheid

De zon gaat schijnen en de dagen worden langer. Misschien trekt u er (hopelijk) weer regelmatig op uit én gaat u wellicht wel even lekker op vakantie. Helaas weten ook inbrekers en oplichters dit - uw caravan of camper staat al een week voor de deur - en zij maken hier maar al te graag gebruik én werk van. Zo neemt het aantal woninginbraken tijdens de zomermaanden (juli en augustus) flink toe en worden spullen, bijvoorbeeld uw e-bike, uit de schuur gestolen.

Hoe is het gesteld met de veiligheid van uw woning? Wilt u zeker weten dat u niet de dupe wordt van inbrekers? Als lid kunt u gratis een afspraak maken voor een Veiligheidscheck bij u thuis. Lees hier meer >>

ANBO Aangiftehulp

Als u het slachtoffer bent geworden van (internet) criminelen, dan is dat natuurlijk al naar en vervelend genoeg. Toch is het belangrijk dat u aangifte doet bij de politie. Bij ANBO begrijpen wij dat dit niet makkelijk is; misschien schaamt u zich, omdat u zo stom bent geweest om erin te trappen? Of misschien heeft u geen idee waar of hoe u aangifte kunt doen? Daarom heeft ANBO een speciale Aangiftelijn geopend. Onze vrijwilligers bieden u een luisterend oor en helpen u (waar nodige) met het doen van aangifte bij de politie.

Lees meer

Uitgelicht over dossier woninginbraak

Bekijk alles
Gratis veiligheidscheck | ANBO Ledenvoordeel
Ledenvoordeel

ANBO Veiligheidscheck

Wilt u zeker weten dat u niet de dupe wordt van inbrekers, oplichters en (internet) criminelen?
Lees meer
Doe aangifte | veiligheid | ANBO
Ledenvoordeel

Aangifte doen

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze aangiftehulp. Is er bij u ingebroken?
Lees meer
Nieuwsbericht
-6 april 2022

Opnieuw campagne om oplichters te slim af te zijn

De maand april staat ook dit jaar in het teken van Senioren en Veiligheid.
Lees meer