Werken bij ANBO

Werken bij ANBO kunt u op verschillende manieren: als medewerker van het hoofdkantoor van ANBO, als vrijwilliger of allebei. 

Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via vrijwilliger@anbo.nl.

We hebben op dit moment een vacature voor een Allround Marketeer en een Campagne Marketeer en een vacature voor belastinginvulhulpen.

Bekijk onderaan deze pagina de vacatures

Vacatures hoofdkantoor

Hoofdkantoor Woerden

Allround Marketeer (32-36 uur per week)

Houd jij je graag bezig met (online en offline) marketing? Het bedenken, creëren en uitzetten van campagnes? En zet je jouw kennis en expertise van alle marketingkanalen graag in om nieuwe leden te werven? Wil jij het verschil maken, dingen in gang zetten én deel uit te maken van ons fijne team? Lees dan snel verder, want dan is deze functie wat voor jou!
Lees meer
Hoofdkantoor Woerden

Creatieve Campagne Marketeer (32-36 uur per week)

Help jij ANBO, de oudste en meest invloedrijke seniorenorganisatie, te laten verdubbelen in ledenaantal? Ben jij de Marketeer die vanuit de driehoek doelgroep-propositie-kanaal de meest creatieve en effectieve (online én offline) campagnes van A tot Z bedenkt, uitwerkt, activeert en optimaliseert met als doel leden te werven of te behouden? Dan ben jij de Campagne Marketeer die wij bij ANBO zoeken!
Lees meer

Vacatures vrijwilliger

Nederland

ANBO Belastinginvulhulp

Elk jaar weer helpen vrijwilligers van ANBO leden met hun aangifte inkomstenbelasting en met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Begin dit jaar zijn vrijwilligers op pad geweest om onze leden te helpen. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.
Lees meer