Rapport: helft nieuwbouw voor senioren
Speerpunt wonen
Standpunt ANBO over Wonen

Wonen
Wonen

Dossier: fijn & veilig wonen

Eigen haard is goud waard. En naarmate we ouder worden veranderen onze woonwensen. Hoe blijf je tot op hoge leeftijd veilig en plezierig wonen? Daar maakt ANBO zich al sinds haar oprichting sterk voor. Hoe we dat doen en wat u zelf kunt doen om fijn en veilig te wonen leest u in dit dossier volt tips, inspiratie en persoonlijke verhalen.

Gratis veiligheidscheck

Tijdens een huisbezoek van onze veiligheidsconsulent worden alle risico's ten aanzien van woninginbraak, brand- en valgevaar, maar ook babbeltrucs, fraude en (internet) oplichting in kaart gebracht. Onze consulent geeft u direct een advies op maat en tips voor het verbeteren van uw (online) veiligheid. Betekent dit dat er woningaanpassingen nodig of gewenst zijn? Dan regelt onze consulent ook dat een bedrijf deze komt doen. Alles wordt zo meteen voor u geregeld, mét korting!

Lees meer

Uitgelicht over fijn en veilig wonen

Bekijk alles
Gratis veiligheidscheck | ANBO Ledenvoordeel
Ledenvoordeel

ANBO Veiligheidscheck

Wilt u zeker weten dat u niet de dupe wordt van inbrekers, oplichters en (internet) criminelen?
Lees meer
Artikel

Energietoeslag Check

Als u een laag inkomen heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor een energietoeslag van uw gemeente. Deze kan oplopen tot wel €1300,- en is belastingvrij!
Lees meer
Nieuwsbericht
-24 januari 2022

Met ABC-methode oplichters te slim af

Het blijft zaak om alert te blijven op oplichters. De politie maakte eind vorige week bekend dat er vijf verdachten zijn opgepakt voor bankhelpdeskfraude.
Lees meer