Blijf ik in mijn eigen huis wonen of ga ik verhuizen?

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, is de wens van iedereen. Met kleine, eenvoudige aanpassingen kunt u uw woning al snel comfortabeler en veiliger maken. Denk aan voorzieningen als wandbeugels en drempelhulpen. U kunt uw huis of kamers natuurlijk ook aan uw situatie aanpassen, zoals bijvoorbeeld uw badkamer. 

ANBO helpt u graag met het vergroten van de veiligheid van uw woning en wij adviseren u graag als het gaat om verhuizen of woningaanpassing. Dit doen wij in samenwerking met onze deskundige vrijwilligers. Deze zogenaamde Woonconsulenten bezoeken u thuis en brengen risico's op brand, inbraak en valgevaar in kaart. Ook praten ze met u over uw woonwensen. Zij geven op basis daarvan een persoonlijk advies.

Ben Dijkman is zo'n consulent. Eerder dit jaar ging hij op bezoek bij meneer en mevrouw Almekinders. Lees hier het volledige artikel: 'Aanpassen of verhuizen, de woonconsulent kijkt mee'.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Wilt u een persoonlijk advies of hulp van een vrijwilliger? Word dan lid van ANBO voor €48,- per jaar. U krijgt dan toegang tot alle informatie op onze website, persoonlijk advies via Raad & Daad en hulp van onze vrijwilligers.

Belastinghulp 2023

  • Hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting
  • Een goed-opgeleide vrijwilliger komt bij u thuis
  • Gratis check op huur- en zorgtoeslag
  • Onze leden waarderen deze service met een 8,8
  • Meer dan 60% van onze leden krijgt geld terug
  • Onkostenvergoeding van slechts €12,-

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Wilt u ook toegang tot alle informatie en diensten van ANBO, word dan nu lid.

Lid worden