Lidmaatschap opzeggen

Wij zetten ons dagelijks in voor huidige én toekomstige senioren in Nederland. Dat doen we voor onze 100.000 leden, in samenwerking met onze vrijwilligers en een ruim aanbod aan instellingen en bedrijven. Gezamenlijk zorgen we voor verbetering van de kwaliteit van leven van senioren en hebben we invloed op politieke vraagstukken.

Met uw lidmaatschap versterkt u de positie van ons, van onze leden én heeft u invloed op de leefkwaliteit van alle senioren in Nederland. Senioren verdienen waardering en respect! Dat vindt u toch ook?

Lidmaatschap ruimschoots terugverdiend

Als lid van ons ontvangt u korting op diverse producten en diensten. U verdient uw lidmaatschap al ruimschoots terug met de ANBO-korting op uw zorgverzekering. Die bedraagt gemiddeld 100,-. Wilt u weten hoeveel u bespaart? Bel direct de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn: 088 121 02 02.

Meer informatie of suggesties?

Heeft u suggesties, opmerkingen of bent u niet tevreden? Laat het onze Ledenservice weten. Wij doen onze uiterste best om u verder te helpen.

De wet Van Dam is niet van toepassing op het ANBO-lidmaatschap. Het verenigingsrecht is van toepassing op het ANBO-lidmaatschap. Voor nadere informatie kunt u hier onze statuten raadplegen.

Opzeggen?

U dient uiterlijk een maand vóór afloop van uw lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Hier kunt u schriftelijk opzeggen. Alleen bij een overlijden wordt het lidmaatschap per direct opgezegd (zie: hoe meld ik een overlijden?). U krijgt geen lidmaatschapsgeld terug.