Lidmaatschap opzeggen

Wij zetten ons dagelijks in voor huidige én toekomstige senioren in Nederland. Dat doen we voor onze 80.000 leden, in samenwerking met onze vrijwilligers en een ruim aanbod aan instellingen en bedrijven. Gezamenlijk zorgen we voor verbetering van de kwaliteit van leven van senioren en hebben we invloed op politieke vraagstukken.

Met uw lidmaatschap versterkt u de positie van ons, van onze leden én heeft u invloed op de leefkwaliteit van alle senioren in Nederland. Senioren verdienen waardering en respect! Dat vindt u toch ook?

Lidmaatschap zo terugverdiend

Als lid van ANBO kunt u gratis gebruikmaken van onze dienstverlening, zoals advies van het ANBO Adviesteam of hulp van onze vrijwilligers. Daarnaast profiteert u van talloze ledenvoordelen, aanbiedingen en acties, zoals korting op uw zorgverzekering, energierekening, rijbewijskeuring, sportabonnement, een nieuwe fiets of e-bike, uitjes, vakanties, hotels en diners. Zo heeft u uw lidmaatschap en jaarlijkse contributie zo terugverdiend!

Informatie of suggesties

Heeft u suggesties, opmerkingen of bent u niet tevreden? Laat het onze Ledenservice weten. Wij doen onze uiterste best om u verder te helpen.

De wet Van Dam is niet van toepassing op het ANBO-lidmaatschap. Het verenigingsrecht is van toepassing op het ANBO-lidmaatschap. Voor nadere informatie kunt u hier onze statuten raadplegen.

Wilt u toch opzeggen?

U dient uiterlijk een maand vóór afloop van uw lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Hier(onder) kunt u schriftelijk opzeggen. Alleen bij een overlijden wordt het lidmaatschap per direct opgezegd (zie: hoe meld ik een overlijden?). U krijgt geen lidmaatschapsgeld terug.