ANBO Woonconsulent | ANBO Adviesteam
ANBO Belastingservice - Hulp bij uw belastingaangifte
Hulp bij uw belastingaangifte

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Wilt u graag hulp of advies van een vrijwilliger bij u thuis of wilt u zelf vrijwilliger worden?

ANBO is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Vanuit ons kantoor in Woerden behartigen we hun belangen in de landelijke politiek, zorgen we ervoor dat mensen kunnen profiteren van ledenvoordelen en beantwoorden we vragen van leden op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid en consumentenzaken. En bij dat laatste zijn onze vrijwilligers onmisbaar. 

Wilt u vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden en om uw kennis en vaardigheden in te zetten om anderen te adviseren, helpen en/of te ondersteunen? Meld u dan nu aan als vrijwilliger. Klik hier om u direct aan te melden als vrijwilliger. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over vrijwilliger worden

Klik op de button hierboven om direct per e-mail meer informatie te ontvangen over het worden van een vrijwilliger en de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met ANBO via m.bloks@anbo.nl

 

Wilt u hulp bij u thuis?

Vrijwilligers van ANBO-PCOB komen bij onze leden thuis om ze te helpen of te adviseren. Dat varieert van ondersteuning bij een keukentafelgesprek, hulp bij de belastingaangifte tot het opstellen van een bezwaarschrift. Ook wordt er vaak hulp gevraagd voor wat betreft contact met organisaties en (overheids)instanties.

Lees hoe en waarmee onze vrijwilligers u kunnen helpen

 

Word belastinginvulhulp

Elk jaar helpen vrijwilligers leden van ANBO met hun aangifte inkomstenbelasting. Ook ondersteunen ze met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.

Als u een passie heeft voor cijfers en mensen, dan heten we u van harte welkom. Bij ANBO zorgen we ervoor dat die passie en betrokkenheid optimaal worden benut, terwijl we u de nodige ondersteuning en voordelen bieden. 

Bent u geïnteresseerd? Klik hier voor mee informatie of vul direct het online-sollicitatieformulier in.

"Onze vrijwilligers zijn echte kanjers!"

Anneke Sipkens, directeur-bestuurder van ANBO: “Onze vrijwilligers zijn echte kanjers! Ze staan iedere dag klaar voor onze leden in hun regio en helpen ieder jaar tientallen mensen. Ik ben ze dan ook enorm dankbaar.” Bekijk ook het filmpje hieronder met de persoonlijke boodschap van Anneke Sipkens.