Vrijwilligers zijn onmisbaar

Er zijn ongeveer 100.000 mensen lid van onze vereniging. Vanuit ons kantoor in Woerden behartigen we hun belangen in de landelijke politiek, zorgen we ervoor dat mensen kunnen profiteren van ledenvoordelen en beantwoorden we vragen van leden op het gebied van wonen, werken, inkomen, gezondheid en consumentenzaken. En bij dat laatste zijn onze vrijwilligers onmisbaar.

Onze vrijwilligers gaan bij leden in het land op bezoek om ze te helpen. Bijvoorbeeld bij het invullen van hun belastingformulier of om hun administratie op orde te krijgen. Maar we komen ook langs als iemand een vraag heeft over de Wmo of er een andere hulpvraag is. Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO: “Onze vrijwilligers zijn echte kanjers! Ze staan iedere dag klaar voor onze leden in hun regio en helpen ieder jaar tientallen mensen. Ik ben ze dan ook enorm dankbaar.”

Zelf ook vrijwilliger worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Iets voor u? Kijkt u dan eens onder op deze pagina. Daar ziet u onze verschillende vrijwilligersfuncties. Als u klikt op de functie die u interessant lijkt vindt u meer informatie.

Ben Dijksman, ANBO Woonconsulent
“Sommige dingen zijn voor mij heel makkelijk om te realiseren maar zijn voor anderen juist ingewikkeld. Ik vind het fijn om mensen daarbij te helpen.”
Ben Dijksman, Woonconsulent

ANBO biedt vrijwilligers op de volgende gebieden *

* Exclusief voor ANBO-leden

ANBO vrijwilliger