ANBO Woonconsulent | ANBO Adviesteam
ANBO Belastingservice - Hulp bij uw belastingaangifte
Hulp bij uw belastingaangifte

Vrijwilligers zijn onmisbaar

ANBO is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Vanuit ons kantoor in Woerden behartigen we hun belangen in de landelijke politiek, zorgen we ervoor dat mensen kunnen profiteren van ledenvoordelen en beantwoorden we vragen van leden op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid en consumentenzaken. En bij dat laatste zijn onze vrijwilligers onmisbaar. 

Hulp bij u thuis

Onze vrijwilligers gaan bij leden in het land op bezoek om ze te helpen. Bijvoorbeeld bij het invullen van hun belastingformulier of om hun administratie op orde te krijgen. Maar we komen ook langs als iemand een vraag heeft over de Wmo of er een andere hulpvraag is. Anneke Sipkens, directeur-bestuurder van ANBO: “Onze vrijwilligers zijn echte kanjers! Ze staan iedere dag klaar voor onze leden in hun regio en helpen ieder jaar tientallen mensen. Ik ben ze dan ook enorm dankbaar.” Bekijk ook het filmpje hieronder met de persoonlijke boodschap van Anneke Sipkens. 

Lees hoe en waarmee onze vrijwilligers u kunnen helpen
 

Word belastinginvulhulp

Elk jaar helpen vrijwilligers leden van ANBO met hun aangifte inkomstenbelasting. Ook ondersteunen ze met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.

Als u een passie heeft voor cijfers en mensen, dan heten we u van harte welkom. Bij ANBO zorgen we ervoor dat die passie en betrokkenheid optimaal worden benut, terwijl we u de nodige ondersteuning en voordelen bieden. 

Bent u geïnteresseerd? Klik hier voor mee informatie of vul direct het online-sollicitatieformulier in.

ANBO Vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om ANBO vrijwilliger te worden? Meld u dan nu aan als consulent. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

JA IK WIL ANBO CONSULENT WORDEN

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met ANBO via m.bloks@anbo.nl