ANBO Woonconsulent | ANBO Adviesteam
ANBO Belastingservice - Hulp bij uw belastingaangifte
Hulp bij uw belastingaangifte

Vrijwilligers zijn onmisbaar

ANBO is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Vanuit ons kantoor in Woerden behartigen we hun belangen in de landelijke politiek, zorgen we ervoor dat mensen kunnen profiteren van ledenvoordelen en beantwoorden we vragen van leden op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid en consumentenzaken. En bij dat laatste zijn onze vrijwilligers onmisbaar. 

Hulp bij u thuis

Onze vrijwilligers gaan bij leden in het land op bezoek om ze te helpen. Bijvoorbeeld bij het invullen van hun belastingformulier of om hun administratie op orde te krijgen. Maar we komen ook langs als iemand een vraag heeft over de Wmo of er een andere hulpvraag is. Anneke Sipkens, directeur-bestuurder van ANBO: “Onze vrijwilligers zijn echte kanjers! Ze staan iedere dag klaar voor onze leden in hun regio en helpen ieder jaar tientallen mensen. Ik ben ze dan ook enorm dankbaar.” Bekijk ook het filmpje hieronder met de persoonlijke boodschap van Anneke Sipkens. 

Lees hoe en waarmee onze vrijwilligers u kunnen helpen

Ben Dijkman, ANBO Woonconsulent
“Sommige dingen zijn voor mij heel makkelijk om te realiseren maar zijn voor anderen juist ingewikkeld. Ik vind het fijn om mensen daarbij te helpen.”
Ben Dijkman, Woonconsulent