In contact blijven

Mensen om op terug te vallen, geregeld een praatje maken met anderen, onder de mensen zijn. Het is allemaal essentieel gezond en vitaal te blijven. Maar een beetje hulp bij het onderhouden of uitbreiden van een sociaal netwerk kan wel prettig zijn. Daarvoor bent u bij ANBO aan het juiste adres.

ANBO is er van, voor en door leden. Wij brengen u graag met andere leden in contact, bijvoorbeeld via ons online ontmoetingsplatform Trefpunt of lokale bijeenkomsten door het hele land. Wilt u informatie of meer weten over wat ANBO u te bieden heeft?

Lokale bijeenkomsten in het land

ANBO organiseert, samen met leden en partners, bijeenkomsten in het land. Van gezellige middagen met als 'Wat is goed ouder worden' en serieuzere bijeenkomsten waar u meer hoort hoe uw uw financiën goed kunt regelen tot smartphone workshops. U steekt er wat van op, maar komt ook in contact met andere leden. Neem regelmatig een kijkje in onze activiteiten agenda om te kijken of er bij u in de buurt iets georganiseerd wordt!

Ontmoet andere leden op ANBO Trefpunt

Op ANBO Trefpunt komt u in contact met andere ANBO-leden met dezelfde interesse of hobby. Stuur elkaar berichtjes, en deel ervaringen of kennis. Of ga er samen op uit! Er zijn inmiddels al meer dan 1.800 leden op Trefpunt aanwezig.

Sociaal netwerkers

Bent u net verhuisd en weet u niet goed waar er activiteiten in uw nieuwe buurt te vinden zijn? Heeft u even een zetje nodig om na het overlijden van uw partner in contact te komen met andere mensen? De ANBO sociaal netwerker helpt u hierbij. Lees hier hoe u in contact kunt komen.