ANBO Belastingservice - Hulp bij uw belastingaangifte
Hulp bij uw belastingaangifte

Hulp bij u thuis

Onze deskundige consulenten gaan bij leden in het land op bezoek om ze te helpen. Bijvoorbeeld bij het invullen van hun belastingformulier of om hun administratie op orde te krijgen. Maar we komen ook langs als iemand een vraag heeft over de Wmo of als er een andere hulpvraag is. Lees hieronder meer over onze consulenten en hoe en waarmee zij u kunnen helpen.
Belastinginvulhulp Couturier en ANBO-lid van Brederode - interview

Nog geen lid van ANBO?

Word nu voordelig lid van ANBO en maak direct gebruik van onze diensten zoals bijvoorbeeld hulp aan huis door een vrijwilliger. 

Word lid van ANBO
8,4
Ledenvertellen
143 beoordelingen
ANBO Veiligheidsconsulent helpt lid

Wilt u hulp bij u thuis?

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Wilt u graag advies of hulp? Neem dan contact op met ANBO Advies:

  • Telefonisch via 0348 - 46 66 88 (op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur)
  • E-mail naar adviesteam@anbo.nl 

of klik op de oranje knop hieronder. Het Adviesteam neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op:

JA IK WIL GRAAG ADVIES EN/OF HULP

Het ANBO Adviesteam bekijkt of zij u direct kunnen helpen of dat het handig is om u in contact te brengen met een ANBO Consulent, die bij u thuis kan komen.

Hulp van een ANBO consulent

Vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden? Klik dan hier om u direct aan te melden als vrijwilliger. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie?

Klik hieronder om direct per e-mail meer informatie te ontvangen over het worden van een vrijwilliger en de mogelijkheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen per e-mail met Marita Bloks: m.bloks@anbo.nl of bel met mevrouw Bloks op telefoonnummer 0348 - 46 66 32.

MEER INFORMATIE OVER VRIJWILLIGERS