Als het toch tegenzit

Het lukt helaas niet altijd om alles zelf te blijven doen. Er kan een moment komen dat u hulp moet inroepen. Waar die hulp ook uit bestaat, ANBO is er voor u. Zo vindt u op deze site al heel veel informatie.

ANBO helpt

Bij ons deskundige Adviesteam kunt u terecht met al uw vragen, bijvoorbeeld over hulp vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) via uw gemeente.

Veel van deze vragen op het gebied van gezondheid en zorg worden op onze website beantwoord. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van het Adviesteam. Zij zijn per e-mail (adviesteam@anbo.nl) en per telefoon (0348  46 66 88 op werkdagen tussen 10:00 uur en 15:00 uur)  te bereiken.

En indien nodig komt een van onze ANBO consulenten  bij u thuis voor bijvoorbeeld uw vragen over de Wmo of het voorbereiden van een keukentafelgesprek. 

ANBO Zorgadvieslijn

Heeft u uw zorgverzekering via het ANBO Zorgcollectief afgesloten? Dan kunt u het hele jaar door onze Zorgadvieslijn bellen. Zij kan bijvoorbeeld samen met u kijken of een geplande operatie in een ander ziekenhuis sneller kan worden gedaan. Ook kunt u bij hen terecht als u vragen heeft over vergoedingen of declaraties. Neem vrijblijvend contact op met de ANBO Zorgadvieslijn, op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur, op telefoonnummer 088 - 121 02 02.

ANBO VitaalVoordeel | Als het even tegenzit | ANBO Advies pagina