Hulp bij contact met instanties

Merkt u ook dat het steeds lastiger wordt om in contact te komen met een bedrijf, instelling of de overheid?

Het contact kan vaak alleen via een chat met een robot worden gelegd, of door het invullen van een standaard formulier op de website. En als er al een telefoonnummer te vinden is, zijn de wachttijden vaak lang of krijgt u een computer aan de lijn. 

ANBO Helpt

Als het u niet lukt om met een instantie in contact te komen, kunt u altijd de hulp inroepen van ANBO. Neem contact op met ANBO Advies, telefonisch via 0348 - 46 66 88, door een mail te sturen naar adviesteam@anbo.nl of klik op de oranje knop hieronder.

Ja ik wil graag advies en/of hulp

Ons adviesteam probeert u telefonisch te helpen. Als dat niet kan, kunt u in contact worden gebracht met een van onze deskundige ANBO-consulenten. De consulent komt bij u thuis om door te spreken wat er mogelijk is.

 

ANBO vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om ANBO vrijwilliger te worden? Meld u dan nu aan als vrijwilliger. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken. 

JA IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met ANBO via m.bloks@anbo.nl of klik hier hieronder om direct per e-mail meer informatie te ontvangen. 

Meer informatie ontvangen