ANBO Trefpunt | Speerpunt actief en betrokken | Header
Lees meer over ANBO Trefpunt

Actief en betrokken
Actief & Betrokken

Ook na uw pensionering bent u een waardevol onderdeel van de samenleving, met al uw kennis en levenservaring. De maatschappij zou tot stilstand komen zonder alle inzet van ouderen!

Als u wat ouder wordt, valt het misschien niet altijd mee uw sociale netwerk groot genoeg te houden. Terwijl contact met anderen een van de belangrijkste voorwaarden is om gelukkig oud te worden. ANBO helpt u daarbij. Bijvoorbeeld met ons nieuwe ontmoetingsplatform ANBO Trefpunt. Kom in contact met ANBO-leden bij u in de buurt, of met mensen die dezelfde hobby’s of interesses hebben.

Bent u nog geen lid van ANBO? Word dan nu voordelig lid en betaal het eerste jaar slechts 29,95 euro. Daarna betaalt u 4 euro per maand. 

Word lid van ANBO
 

Hulp bij u thuis

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, dat willen we allemaal. Maar soms lukt dat niet. Soms hebben mensen daar hulp bij nodig. Om die reden leiden we vrijwilligers op tot Sociaal Netwerker. Zij helpen ouderen weer mee te doen in de maatschappij.
Sociaal Netwerkers voorkomen eenzaamheid. Ze zoeken mensen thuis op en maken hen enthousiast om mee te doen met activiteiten bij hen in de buurt.

Lees meer