10% korting op Ring Bel- en Alarmsystemen

Ring biedt gemak, gemoedsrust en veiligheid met slimme beveiligingsoplossingen voor binnen en buiten.

Met de Ring videodeurbel ziet u wie er aanbelt, zelfs als u niet thuis bent. Onbekend persoon aan de deur? Via de app op uw smartphone of tablet praat u eerst gemakkelijk met degene voordat u de deur opent. Met de Ring beveiligingscamera’s kunt u alles in en om het huis in de gaten houden.

Maak uw thuisbeveiliging compleet met Ring Alarm, het zelf te installeren beveiligingssysteem en laat de sirene afgaan voor extra veiligheid als dat nodig is. Verbind alle Ring-apparaten met elkaar en bedien ze vanaf één eenvoudige plek via de Ring-app.

U kunt er ook voor kiezen dat niet alleen u, maar ook iemand uit uw omgeving kan zien wat er in en om het huis gebeurt. Als eigenaar houdt u volledige controle over uw apparaten en gegevens.

ANBO-leden ontvangen eenmalig 10% korting* op de volledige aankoop van een Ring-systeem.

Over Ring

Sinds de oprichting in 2013 is het de missie van Ring om buurten veiliger te maken. Ring biedt gemak, gemoedsrust en veiligheid met slimme beveiligingsoplossingen voor binnen en buiten. Zie via de videodeurbel wie er aanbelt en houd met de camera’s in en om het huis alles in de gaten, waar u ook bent. Maak uw thuisbeveiliging compleet met Ring Alarm, het zelf te installeren beveiligingssysteem. Verbind alle Ring-apparaten met elkaar en bedien ze vanaf één eenvoudig dashboard in de gratis Ring-app. Ring is een bedrijf van Amazon. Kijk voor meer informatie op www.ring.com.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

 

Ring Bel- en Alarmsystemen

In het kort

  • 10% korting op Bel Ring- en Alarmsystemen
  • Voor uw gemoedsrust en veiligheid
  • Kijk eerst wie er aanbelt, voor u de deur opendoet
  • Geef familie en vrienden toegang om mee te kijken
  • Speciaal aanbod voor ANBO-leden