ANBO Trefpunt - Ontmoet elkaar
ANBO Trefpunt - Ga naar ANBO Trefpunt
Ga naar ANBO Trefpunt

Ontmoet elkaar

ANBO Trefpunt is een digitale ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Leden kunnen afspreken om bijvoorbeeld te gaan wandelen, fietsen, koken, een leesclub starten, iemand een vraag te stellen of ideeën uit te wisselen. Daarnaast kunt u puzzelen, iets te koop aanbieden, meepraten over een thema van de maand of meedoen met de foto van de maand.

Ga naar ANBO Trefpunt

Houdt u van yoga maar krijgt u uw vrienden niet mee? Of wilt u beter, gezonder of anders leren koken, maar doet u dat het liefst met anderen? Nieuwe mensen ontmoeten om leuke dingen mee te doen kan best lastig zijn. Zoekt u mensen om mee af te spreken, gewoon om een praatje te maken, een kop koffie te drinken of om samen iets te ondernemen? U vindt ze via ons nieuwe digitale ontmoetingsplaats: ANBO Trefpunt. Bekijk hieronder een korte film over ANBO Trefpunt. 

Puzzelen met ANBO - Puzzelen op ANBO Trefpunt

Puzzelen ANBO Trefpunt

Op ANBO Trefpunt verschijnen elke maandag 4 nieuwe puzzels! Behalve dat puzzelen erg leuk is om te doen, is het ook goed voor het brein. Lukt het niet om alle puzzels op tijd af te krijgen? Geen probleem. De puzzels blijven vier weken lang voor u in het archief staan. Bekijk de verschillende soorten puzzels:

  • Woordzoeker
  • Sudoku
  • Kruiswoord
  • Woordkraker
ANBO Trefpunt - Foto en thema van de maand - vraag en aanbod

Foto van de maand - praat mee - vraag en aanbod

Doe mee aan de maandelijkse fotowedstrijd op Trefpunt en stuur uw mooiste foto in. Wie weet wordt uw foto wel de Foto van de maand! Op het Trefpunt bieden wij u ook een digitale plek om uw product of dienst gratis aan te bieden, te ruilen of te verkopen. Denk aan boeken die u uit heeft gelezen of een rollator die u niet meer nodig heeft. Elke maand is er tevens een nieuw thema waarover u kunt meepraten. 

Ga naar ANBO Trefpunt

De ANBO-hosts helpen u op weg

Wie nieuw is op het platform kan rekenen op hulp van ‘hosts’ Ben Dijkman en Rosa Hustinx. We stellen ze graag aan u voor!

Lees meer

Nog geen lid van ANBO? Word nu lid met bijna 40% korting

Bent u nog geen lid van ANBO en wilt u wel graag gebruik maken van ANBO Trefpunt. Dan kunt u nu voordelig lid worden. Word lid van ANBO met bijna 40% korting en profiteer direct van voordeel, hulp en advies. Mis deze unieke kans niet en sluit u in januari aan bij ANBO voor een lidmaatschap. U betaalt het eerste jaar slechts €29,95. Na het eerste jaar betaalt u voor het jaarlidmaatschap €4 per maand of €48 per jaar. Pak uw kans en word lid! 

Word lid van ANBO met bijna 40% korting

Ineke Dekkers - ANBO-lid
Ik ben ervan overtuigd dat wij ouderen voor een goed netwerk moeten zorgen. En ik vind het leuk om in mijn omgeving gelijkgestemden te ontmoeten. Mensen die niet terugdeinzen voor wat gezelligheid. Natuurlijk kan ik met iedereen een potje scrabble spelen, maar het gaat niet alleen om het spelletje. Het gaat ook om de gezelligheid.
Ineke Dekkers - ANBO-lid

Zo werkt ANBO Trefpunt

ANBO Trefpunt is exclusief voor ANBO leden. Op www.anbotrefpunt.nl kunt u inloggen met uw Mijn ANBO-wachtwoord om een profiel aan te maken. Daarin vult u in ieder geval uw interesses in en waarom u zich heeft aangemeld. Een leuke foto maakt uw profiel helemaal af. 

Kom in contact met andere leden

Als u een profiel heeft aangemaakt kunt u in contact komen met andere leden. Dat kan op verschillende manieren:

  1. U plaatst een oproep op het Ledenprikbord: leden kunnen reageren op uw oproep door u een bericht te sturen 
  2. U zoekt iemand via ‘Leden zoeken’: op deze pagina kunt u filteren op interesses of eigenschappen en vindt u gelijkgestemden. Stuur een bericht en start een gesprek. Of maak een persoon favoriet, zodat u er nog even over na kunt denken. Via deze pagina kunnen andere leden ook uw profiel vinden en een contactverzoek sturen. Vanuit de berichtenbox is het mogelijk om andere leden een bericht te sturen. 
  3. U reageert op een oproep: op het Ledenprikbord staan oproepjes van andere leden. Op deze pagina kunt u direct reageren op een oproep. 
  4. U kunt zich aanmelden voor activiteiten die georganiseerd worden vanuit ANBO. 

Op welke manier u ook in contact komt met iemand, alle 1-op-1-berichten worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de Berichtenbox. Op de startpagina vindt u een overzicht van alle berichten, ledenprikbordberichten en ANBO-activiteiten. Hiervan ontvangt u wekelijks een overzicht. We hebben ons best gedaan de digitale ontmoetingsplaats zo simpel, overzichtelijk én zo veilig mogelijk te maken.

ANBO Trefpunt - ontmoet andere ANBO-leden
Henriette Reinders - ANBO-lid
Ik ga zeker deelnemen aan deze ontmoetingsplaats. Voor mij is het een ontmoetingsplaats geworden die een mooie aanvulling kan zijn op het dagelijks leven en voor bijzondere ontmoetingen voor ouderen. Zowel op actief gebied zoals wandelen, museumbezoek, maar ook als puur digitale ontmoetingsplaats voor contacten wanneer fysieke activiteit moeilijker wordt.
Henriette Reinders - ANBO-lid
8,4
Ledenvertellen
143 beoordelingen