Bewegen

Bewegen is belangrijk: het helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Toch is het niet altijd even makkelijk, omdat onze spieren in de loop der jaren kracht verliezen. Om dat te voorkomen kunt u gaan sporten, maar ook wandelen of fietsen houden u gezond en vitaal.

ANBO staat voor u klaar om de stap naar (meer) bewegen te maken, met bijvoorbeeld informatie, oefeningen voor thuis en kortingen bij onze partners.

Doe mee met onze stoelyoga-les en fitness work-outs

ANBO-collega Monique geeft in haar vrije tijd yogales. Speciaal voor ANBO-leden heeft zij een aantal stoel-yogales gemaakt. Wilt u liever iets actiever aan de slag? Bekijk dan de fitness work-outs van onze oud-medewerker Lynn. 

Vitaal worden door Do-In oefeningen

De oefeningen die op deze site staan hebben hun oorsprong in Japan en China. Het zijn eenvoudige bewegingen die ervoor zorgen dat alle orgaanstelsels verzorgd worden. Het stimuleert het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Je immuunsysteem krijgt er een enorme boost van. En dat is wat we op dit moment hard nodig hebben! De oefeningen kunt u op stoel doen, dus geschikt voor iedereen. Klik hier voor de oefeningen >> 

Blijf voordelig fit met onze ledenvoordeelpartners

Van zwemmen tot ZilverFitness, van fietsen tot wandelen, ANBO-leden profiteren van voordelige aanbiedingen bij een aantal geselecteerde partners. Nieuwsgierig geworden? Lees hier waar u voordelig fit kunt blijven.

Bekijk de aanbiedingen