ANBO Lidmaatschap

Word lid van ANBO

Bondgenoot voor een lang en gelukkig leven

ANBO is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Opgericht in 1900 behartigen we vandaag de dag de belangen van ouderen op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. ANBO biedt haar leden op deze onderwerpen informatie, advies en ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar door ons ontmoetingstrefpunt. En we werken nauw samen met de andere (ouderen) organisaties als dat nodig is. ​​​​​​ANBO is uw bondgenoot voor lang en gelukkig leven.

Mogen wij ook uw bondgenoot zijn? Word hieronder lid van onze vereniging voor €48,- per jaar (slechts €4,- per maand). Lees hieronder wat het lidmaatschap u allemaal oplevert.

Word lid van ANBO >>

Informatie

Wilt u meer weten over ANBO, het lidmaatschap en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Bel dan met onze Ledenservice op tel. 0348 - 724 270. Of vraag dan hieronder een digitaal informatiepakket, inclusief een gratis magazine, aan!

Vraag gratis aan >>

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

Onze Ledenservice is iedere werkdag bereikbaar, van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0348 46 66 90. Mailen kan uiteraard altijd, naar: ledenservice@anbo.nl

Wat zijn de kosten van het ANBO-lidmaatschap?

De kosten voor het ANBO-lidmaatschap bedragen €29,95*. Hiervoor:

  • Vertegenwoordigen wij u op het gebied van inkomen, pensioen, digitalisering, wonen, veiligheid, gezondheid én vitaliteit
  • Behartigen wij uw belangen op landelijk én lokaal niveau
  • Krijgt u persoonlijk advies en hulp van het ANBO Adviesteam
  • Krijgt u toegang tot extra informatie op het Mijn ANBO Ledenportaal
  • Ontmoet u elkaar en andere leden digitaal op het ANBO Trefpunt
  • Ontvangt u 7 keer per jaar het ANBO Magazine
  • Bespaart u op uw zorgverzekering, energierekening en rijbewijskeuring
  • Krijgt u hulp bij het invullen, controleren en indienen van uw belastingaangifte
  • Maakt u gratis een afspraak voor een veiligheidscheck van uw huis en computer
  • Profiteert u van talloze kortingsacties en aanbiedingen via ANBO Ledenvoordeel

*Nieuwe leden betalen het eerste jaar het introductietarief van €29,95. Daarna betaalt men €4,- per maand. Deze tarieven zijn vastgesteld voor 2022. Wijzigingen voorbehouden.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap betalen?

U machtigt ANBO om de contributie automatisch te innen. Of u kunt veilig en gemakkelijk online met iDEAL betalen.

Is er een leeftijdsgrens om lid te worden?

Er is geen leeftijdsgrens. Ook voor jongeren hebben wij genoeg te bieden. Of het nu voor hun ouders is of voor hunzelf. Onze informatie, advies en services op gebied van gezondheid, inkomen en wonen en onze ledenvoordelen zijn voor veel mensen nuttig.

Wat houdt het lidmaatschap van ANBO in?

Als lid van ANBO helpt u ons in ons werk als belangenbehartiger voor senioren. We staan u bij met Raad & Daad, want soms lijkt het of het leven steeds ingewikkelder wordt. Hoe zit het nou precies met uw AOW, pensioen, belasting, zorg of huishoudelijke hulp? Wij staan voor u klaar met advies én hulp bij vragen over deze onderwerpen. Tot slot profiteert u van de vele voordelen en kortingen van het ANBO-lidmaatschap.