Ons aanbod

Profiteer van ledenvoordeel

Naast onze belangenbehartiging, ANBO Advies voor antwoord op al uw vragen, het ANBO magazine en nog veel meer, profiteert u als lid van aantrekkelijk voordeel op tal van producten en diensten van partners. Klik hier om het ledenwaardeboekje van 2024 te downloaden. Bekijk hieronder alle voordelen. 

Ring Bel- en Alarmsystemen

10% korting op Ring Bel- en Alarmsystemen

Met de Ring videodeurbel ziet u wie er aanbelt, zelfs als u niet thuis bent. Onbekend persoon aan de deur? Via de app op uw smartphone of tablet praat u eerst gemakkelijk met degene voordat u de deur opent. ANBO-leden ontvangen 10% korting op de aankoop van een Ring-systeem.

bekijk aanbieding
Sanders Puzzelboeken

20% korting op abonnement Sanders Puzzelboeken

Uw brein is ontzettend belangrijk. En uw brein vitaal houden is minstens zo belangrijk als uw fysieke gezondheid. Denksport denkt daarin met u mee. Door middel van puzzelen kunt u ervoor zorgen dat u uw brein vitaal en gezond houdt.

bekijk aanbieding
Ledenvoordeel - Daten met ANBO-PCOB

Kom ook daten bij ANBO-PCOB

ANBO-PCOB heeft nu een eigen datingsite! De eerste leden hebben zich al ingeschreven, de eerste liefdes bloeien op. Doet u ook mee?

bekijk aanbieding
Thuisnotaris

Uw (levens)testament zelf online regelen

Het opstellen van een (levens)testament levert u veel voordelen op. Bij Thuisnotaris kunt u dit eenvoudig regelen. ANBO-PCOB leden ontvangen 10% per testament (normaal € 275).

bekijk aanbieding
Trefpunt | Ledenvoordeel | ANBO-PCOB

Gratis toegang tot Trefpunt

Trefpunt is de digitale ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in contact kunnen komen. Exclusief en gratis toegankelijk voor ANBO-PCOB leden.

bekijk aanbieding
Symphony.live

Kijk & luister naar klassieke muziek

Kijk, luister en geniet met voordeel van film soundtracks tot de mooiste klassieke en symfonische muziek van orkesten over de hele wereld via het Nederlandse online videostreamingplatform van Symphony.live.

bekijk aanbieding
HCC Ledenvoordeel

Voordelig lid worden van HCC

HCC! helpt senioren in de digitale wereld.
De vrijwilligers van HCC!seniorenacademie helpen u bij uw vragen over het gebruik van een computer, tablet en smartphone, zoals bij internetbankieren en online zaken regelen met de overheid. Elke maand organiseert Seniorenacademie op 50 locaties in heel Nederland bijeenkomsten waar u terecht kunt voor gerichte informatie, presentaties en simpele reparaties.

bekijk aanbieding
ANBO hulp bij aangifte inkomstenbelasting

ANBO Belastinghulp

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze Belastinghulp. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis om u te helpen bij het (digitaal) invullen, controleren en indienen van uw belastingaangifte.

bekijk aanbieding

50% korting op een 3-gangen diner voor 2 bij Fletcher

De ruim 95 deelnemende Fletcher hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant waar u zich verschillende culinaire specialiteiten goed kunt laten smaken. Boek nu een diner voor 2 personen voor slechts €35.

bekijk aanbieding
Korting bij Medipoint | ANBO Ledenvoordeel

Ontvang 10% korting bij Medipoint

Als ANBO-lid ontvangt u 10%* korting op het volledige koopassortiment van Medipoint. Daarnaast kunt u loophulpmiddelen, zoals krukken, gratis lenen voor een periode van maximaal 13 weken.

bekijk aanbieding
Fietsvoordeelshop.nl

ANBO Fietsvoordeelshop

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets? Koop deze dan via ANBO, want in onze Fietsvoordeelshop krijgt u minimaal 15% korting op de consumentenadviesprijs. U heeft keuze uit A-merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Koga, Kalkhoff en Cube.

bekijk aanbieding
ANBO Voordelige rijbewijskeuring | ANBO Ledenvoordeel

Rijbewijskeuring

Voor verlenging van uw rijbewijs na uw 75e is een medische rijbewijskeuring verplicht. Via ANBO ontvangt u bij twee organisaties korting op de keuring.

bekijk aanbieding
Voordelige rijbewijskeuring via RegelZorg | Korting via ANBO

75+ rijbewijskeuring met korting via RegelZorg

Ontvang €5 korting op een 75+ rijbewijskeuring via RegelZorg rijbewijs- & medische keuringen. Keuringen op meer dan 250 plaatsen in Nederland.

bekijk aanbieding
Rijbewijskeuring RijbewijskeuringsArts.nl

75+ rijbewijskeuring met korting via RijbewijskeuringsArts.nl

Ontvang €15 korting op een 75+ rijbewijskeuring via RijbewijskeuringsArts.nl. Keuringen op meer dan 100 plaatsen in Nederland.

bekijk aanbieding
Ontzorgd Verhuizen

Ontzorgd Verhuizen

Heeft u verhuisplannen? Voorkom stress en schakel onze partner Ontzorgd Verhuizen in. Ontzorgd Verhuizen is hét verhuisbedrijf voor senioren in heel Nederland.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Korting bij RCN Vakanties

Voordelig vakantie vieren met RCN Vakantieparken

Geniet van het buitenleven! Adembenemend mooie omgevingen en onvergetelijke vakanties voor alle leden van de ANBO met 10% korting.

bekijk aanbieding
ANBO ZilverFitness

Korting bij ZilverFitness

Wilt u sterker en fitter worden? Onder leiding van een vaste en goed opgeleide coach? En vindt u het fijn om in een kleine groep gelijkgestemden te trainen op rustige muziek? Bij ZilverFitness is het allemaal mogelijk. ZilverFitness heeft een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor de 55-plusser.

bekijk aanbieding
Inventum producten met korting

Tot 50% korting op producten van Inventum

Ontvang tot 50% korting op producten van Inventum als warmtekussens, inductiekookplaten en elektronische thermometers

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Vers aan Tafel

10% korting bij Vers aan Tafel Maaltijdservice

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. De maaltijdservice bereidt op ambachtelijke wijze de lekkerste en ook gezonde maaltijden. ANBO-leden ontvangen 10% korting.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | 20 procent korting op slimme gordijnen van Slide

20% korting op slimme gordijnen

Slimme gordijnen maken uw leven een stuk gemakkelijker. Met Slide opent u uw gordijnen vanuit uw stoel of bank met uw telefoon of tablet. Slide past op alle rechte railsystemen. Dus u kunt uw gordijnen en rails gewoon laten hangen!

bekijk aanbieding
Medipoint Travixx Lumiere

Met voordeel beter bewegen bij Medipoint

Bewegen helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Zo draagt voldoende bewegen bij een goede conditie en helpt het 65-plussers om zich lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Bent u iets minder goed ter been? Met de hulpmiddelen van Medipoint blijft ook u langer in beweging.

bekijk aanbieding
Ledenvoordeel Fletcher - overnachting

Voordeel op overnachten bij Fletcher Hotels

Fletcher Hotels, een garantie voor genieten! De Fletcher Hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. U vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden. Alle hotels zijn hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.

bekijk aanbieding
Speedcomfort

20% korting bij SpeedComfort

Met de ventilatoren van SpeedComfort kunt u uw kamer opwarmen in de helft van de tijd. Daarnaast kunt u de thermostaat 1 tot 2 graden kouder zetten zonder comfort in te leveren. Als ANBO lid krijgt u maar liefst 20% korting op de producten van SpeedComfort.

bekijk aanbieding
Optisport Korting

Zwemmen met korting

Houdt u van zwemmen? Lekker rustig baantjes trekken of juist met gewichten en muziek een Aqua'Fit les volgen? In de zwembaden van Optisport is het allemaal mogelijk. Optisport heeft 80 locaties door heel Nederland er dus altijd een zwembad bij u in de buurt.

bekijk aanbieding

Zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven

Iedereen wil graag zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven, om zo op een prettige manier oud te worden en zelfstandig te kunnen blijven. Maar hoe doe je dat, gezond en vitaal blijven? Onder de noemer ANBO VitaalVoordeel geven wij u informatie, tips en advies.

bekijk aanbieding
Korting op uw vakantiewoning | ANBO Ledenvoordeel

Interhome: even weg in eigen land

Meer dan 35.000 vakantiewoningen in 28 landen 10% korting op uw verblijf.
Deze korting is het hele jaar geldig voor alle bestemmingen

bekijk aanbieding
SeniorenTAB Product foto's.png

SeniorenTAB, de tablets en smartphones voor senioren

ANBO-leden ontvangen 10% korting op de tablets en smartphones van SeniorenTAB. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor senioren en zijn makkelijk te bedienen.

bekijk aanbieding
Appeltern Adventure Gardens | ANBO

Bloemenpark Appeltern, het tuininspiratiepark voor de hele familie

Zin in een kleurrijke dag vol (tuin)inspiratie en plezier? Ga dan naar het inspiratiepark voor de hele familie: bloemenpark Appeltern. Hier vind u meer dan 100 voorbeeldtuinen, een vaste plantentuin van meer dan 10.000 m² en de natuurlijke speeltuin voor kinderen op Adventure Island.

bekijk aanbieding
UWassistent huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp - UWassistent wordt Hups

Uwassistent wordt met ingang van mei Hups. De diensten van Hups v/h UWassistent zijn hierdoor momenteel niet via ANBO-PCOB toegankelijk. Wij gaan ervan uit u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

bekijk aanbieding
UWassistent klushulp

Klushulp - UWassistent wordt Hups

Uwassistent wordt met ingang van 1 mei Hups. De diensten van Hups v/h UWassistent zijn hierdoor momenteel niet via ANBO-PCOB toegankelijk. Wij gaan ervan uit u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

bekijk aanbieding
UWassistent tuinhulp

Tuinhulp - UWassistent wordt Hups

Uwassistent wordt met ingang van 1 mei Hups. De diensten van Hups v/h UWassistent zijn hierdoor momenteel niet via ANBO-PCOB toegankelijk. Wij gaan ervan uit u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

bekijk aanbieding
Oog voor Oren | ANBO Ledenvoordeel | 50 euro korting

Oogvoororen.nl - audicien aan huis

Bij oogvoororen.nl - de audicien aan huis - krijgt u als ANBO-lid € 50 korting op uw hoortoestel* en een gratis startset (o.a. schoonmaak- en onderhoudspullen).

bekijk aanbieding
Gratis veiligheidscheck | ANBO Ledenvoordeel

ANBO Veiligheidscheck

Als lid van ANBO kunt u gratis een afspraak maken voor een Veiligheidscheck. Er komt dan een veiligheidsconsulent van ANBO bij u thuis om te kijken hoe het gesteld is met uw (digitale) veiligheid en hij of zij geeft direct tips en advies voor het verbeteren daarvan. Deze check is exclusief en gratis voor leden!

bekijk aanbieding
ANBO Wandelbond, gratis magazine

Wandelbond, gratis magazine Wandel.nl

Magazine Wandel.nl is er voor iedereen die wandelt. Laat u meevoeren door beschrijvingen van mooie en opmerkelijke routes en paden. Vraag als ANBO-lid gratis het Magazine Wandel.nl aan.

bekijk aanbieding
Loperswol, nooit meer pijn aan uw voeten

Met voordeel wandelen zonder pijn met Loperswol

Nooit meer pijn aan uw voeten, wandel met Loperswol. Loperswol is biologische schapenwol, speciaal voor pijnlijke voeten. Stop dit in uw sok of op de blote huid en u krijgt of heeft geen last meer van drukplekken, pijn of blaren. ANBO-leden ontvangen 10% korting op een zakje Loperswol.

bekijk aanbieding
Tworby | ANBO Ledenvoordeel

Tworby, maakt van uw tweewieler een echte driewieler

Zelfstandig mobiel blijven? Behoefte aan wat meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar heeft u nog een goede (elektrische) fiets? De Tworby maakt van uw tweewieler een echte driewieler!
* ANBO-leden krijgen €100 cashback na de aanschaf van een Tworby en ontvangen gratis een fietstas!

bekijk aanbieding
DELTA Energie Ledenvoordeel

Korting bij DELTA Energie

Pak de grip op uw energiekosten terug!
Als ANBO-lid kunt u weer een contract met vaste prijzen voor 1 of 3 jaar* bij DELTA Energie afsluiten. Een contract met vaste prijzen geeft u rust: u sluit prijsstijgingen uit. Speciaal voor ANBO-leden geeft DELTA Energie 50% korting op de vaste leveringskosten.

bekijk aanbieding
Koffietafelboek PR:OUD | ANBO

Bestel nu met korting het luxe koffietafelboek PR:OUD - trots op leeftijd

Met het 'PR:OUD – trots op leeftijd' project willen initiatiefnemer Micaela Bartels en fotografe Sevilay Maria van Dorst een ander licht schijnen op ouder worden. Het koffietafelboek is een eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van de ouder wordende mens. Als ANBO-lid krijgt u €30 korting.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Aansprakelijkheidsverzekering | Univé

Korting op uw aansprakelijkheidsverzekering bij Univé

Veroorzaakt u per ongeluk schade bij een ander? Dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering van Univé uitkomst. Want stel, u laat een glas wijn over het tapijt van de buren vallen. Dan kunnen de kosten hoog oplopen. De WA-verzekering vergoedt de schade aan derden. En dat is wel zo’n fijn idee.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Rechtsbijstandverzekering | Univé

Korting op uw rechtsbijstandverzekering bij Univé

Hulp nodig bij het verhalen van schade in het verkeer of letselschade? Of bij een conflict over de aankoop of reparatie van uw motorrijtuig(en)? Dan biedt de rechtsbijstandverzekering van Univé uitkomst.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Reisverzekering | Univé

Korting op uw doorlopende reisverzekering bij Univé

Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie? Met de doorlopende reisverzekering van Univé bent u het hele jaar verzekerd voor hulp, vervoer en bagage tijdens uw reizen in Europa.

bekijk aanbieding
Korting op online trainingen bij GezondOud | Ledenvoordeel | ANBO

Korting op online abonnement GezondOud

Kom thuis in beweging met het online abonnement van GezondOud. En krijg toegang tot talloze work-outs voor alle niveaus, gegeven door enthousiaste trainers. Leden van ANBO ontvangen 20% korting.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Vervoersverzekering | Univé

Korting op uw vervoersverzekeringen bij Univé

Bij onze partner Univé kunt u terecht voor al uw vervoersverzekeringen, van auto tot camper, van fiets tot oldtimer.

bekijk aanbieding
Unive schade korting

Voordelig verzekerd bij Univé

Via onze partner Univé ontvangen ANBO-leden 5% korting op diverse particuliere Univé-verzekeringen. Van woon- en vervoersverzekeringen tot reis- en aansprakelijkheidsverzekering, met Univé heeft u altijd een verzekeringspakket op maat.

bekijk aanbieding
wensenboek Dela

DELA, uitvaartwensen

Nadenken over uw eigen uitvaart. Niemand doet het graag, maar het is wel heel fijn voor degenen die achterblijven om uw wensen te kennen.

bekijk aanbieding
Voordelig tanken | ANBO Ledenvoordeel

Voordelig tanken bij ruim 600 tankstations in Nederland

Ontvang korting op alle brandstoffen met de UnitedConsumers tankkaart
* Als lid van ANBO ontvangt u 10 cent per liter éxtra korting op uw eerste tankbeurt. Zo bespaart u op uw eerste tankbeurt tot 23 cent per liter!

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | De Onderlinge

Langer thuiswonen? Onderlinge ’s-Gravenhage biedt ondersteuning

Er is krapte op de woningmarkt. De doorstroming stagneert. Twee kreten die je vaak hoort. Dat betekent vaak voor senioren dat zij langer thuis moeten blijven wonen. Maar dan moet de woning wel passend blijven bij uw wensen.

bekijk aanbieding
UWassistent

UWassistent wordt Hups

UWassistent wordt met ingang van mei Hups. De diensten van Hups v/h UWassistent zijn hierdoor momenteel niet via ANBO-PCOB toegankelijk. Wij gaan ervan uit u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

bekijk aanbieding
Nabestaandenbox | Ledenvoordeel | ANBO

Laat alles goed geregeld achter met de NabestaandenBox

Leg alles wat uw nabestaanden moeten weten vast in de NabestaandenBox. Van financiën, verzekeringen, bezittingen tot abonnementen, lidmaatschappen, inloggegevens en uitvaartwensen. ANBO-leden ontvangen 20% korting op de box.

bekijk aanbieding
Fietsersbond-er-op-uit-voorjaar

ANBO & de Fietsersbond

ANBO-leden kunnen kennismaken met de Fietsersbond. Door de samenwerking tussen ANBO en de Fietsersbond krijgen onze leden een gratis lidmaatschap van 6 maanden! Dit stopt automatisch.

bekijk aanbieding
Axa korting

10% korting bij AXA Home Security

Wilt u ook al uw ramen en deuren met een gerust hart op slot kunnen doen? Met de producten van AXA is dat mogelijk! Wilt u bijvoorbeeld een inbraak werend slot met alle veiligheidskeurmerken? En wilt u dit slot laten monteren? Dan is AXA de juiste partij voor u! Daarbij krijgt u als lid van ANBO ook nog eens 10% korting op de geselecteerde producten en op de montage hiervan!

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | SeniorWeb 2023

SeniorWeb: de computerhulp voor u

SeniorWeb is de computerhulp voor u. SeniorWeb helpt u daarbij met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp. ANBO-leden profiteren nu van €5,50 korting.

bekijk aanbieding
UWassistent lichte zorgtaken

Persoonlijke begeleiding - UWassistent wordt Hups

Uwassistent wordt met ingang van 1 mei Hups. De diensten van Hups v/h UWassistent zijn hierdoor momenteel niet via ANBO-PCOB toegankelijk. Wij gaan ervan uit u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Woonverzekering | Univé

Korting op uw woonverzekering bij Univé

Met de woonverzekeringen van onze partner Univé is alles in huis in één keer goed verzekerd, van een omgevallen schutting door de wind tot een gestolen laptop bij u thuis.

bekijk aanbieding
NHA Thuiscursussen | ANBO Ledenvoordeel

NHA: De beste thuiscursussen van Nederland

Keuze uit 70 taalcursussen, 50 hobbycursussen, 25 computercursussen.

bekijk aanbieding
Reisgids Mantelzorg

Korting op Reisgids Mantelzorg

Bent u al bekend met de Reisgids Mantelzorg? Deze geheel geactualiseerde uitgave kan u helpen om de weg te vinden in de wereld van mantelzorg. Volgens de auteurs is dat ‘hard nodig’ omdat zij zelf hebben ervaren hoe makkelijk je kunt verdwalen in ‘het oerwoud van regels, instanties en emoties waarmee je te maken krijgt’.

bekijk aanbieding
Doe aangifte | veiligheid | ANBO

Aangifte doen

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze aangiftehulp. Is er bij u ingebroken? Bent u in in een zogenaamde babbeltruc getuimeld of heeft u geld overgemaakt na het ontvangen van een WhatsApp-berichtje van uw "zoon"? Wij luisteren aandachtig naar u en helpen u (waar nodig) met het doen van aangifte bij de politie.

bekijk aanbieding

ANBO Zorgcollectief

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u jaarlijks €25 ANBO lidmaatschapsvergoeding bij CZ, VGZ en Univé en tot 10% korting op uw aanvullende zorgverzekering. Daarnaast profiteert u als lid van extra vitaliteitsvoordeel.

bekijk aanbieding
ANBO Woonconsulent | ANBO Adviesteam | ANBO Ledenvoordeel

Woonconsulent

ANBO Woonconsulenten bezoeken zelfstandig wonende leden aan huis en brengen risico’s op brand, inbraak en valgevaar in kaart. Zij geven op basis daarvan praktische veiligheidsadviezen. Daarnaast geeft de consulent advies voor woningaanpassingen om langer zelfstandig te blijven wonen.

bekijk aanbieding
EHBO Cursus | ANBO Ledenvoordeel

Online cursus EHBO

Deze online EHBO-cursus bereidt u voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren.

bekijk aanbieding
ANBO Consulent | ANBO Adviesteam | ANBO Ledenvoordeel

ANBO Consulent

ANBO Consulenten bieden leden hulp met bijvoorbeeld het op orde krijgen van de financiële administratie, de voorbereiding op en het bijwonen van een keukentafelgesprek en met het helpen opstellen van een bezwaarschrift.

bekijk aanbieding
ANBO Webinars | Gratis voor leden | ANBO Ledenvoordeel

ANBO webinars

ANBO organiseert regelmatig een webinar voor ANBO-leden. Een webinar is een online-bijeenkomst. U kunt het gewoon lekker vanuit huis volgen. Achter uw computer, tablet of smartphone. U wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat over een bepaald onderwerp door deskundigen in de studio van ANBO.

bekijk aanbieding
ANBO Advies over inkomen | ANBO adviesteam

ANBO advies over inkomen

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Over pensioen, AOW, belasting, en bijvoorbeeld huur- en zorgtoeslag. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Advies.

bekijk aanbieding
ANBO Advies over wonen | ANBO adviesteam

ANBO advies over wonen

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Over hulpmiddelen, veiligheid, wmo en bijvoorbeeld valys, babbeltrucs en verhuizen. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Advies.

bekijk aanbieding
ANBO Advies over gezondheid | ANBO adviesteam

ANBO advies over gezondheid

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Over een medische keuring, het coronavirus, het rijbewijs verlengen, erfenissen, en bijvoorbeeld de eigen bijdrage en het cak. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Advies.

bekijk aanbieding
Lees meer over het gratis e-book Blijf in Beweging

Gratis e-book Blijf in beweging

Download het gratis e-book Blijf in beweging vol met handige tips en oefeningen.

bekijk aanbieding
ANBO Stoelyoga | Gratis voor leden | ANBO Ledenvoordeel

Stoel-yoga van ANBO

Tijdens de coronatijd verzorgd ANBO-collega Monique stoel-yogalessen, om zo thuis toch in beweging te blijven. De verschillende lessen en oefeningen zijn hier gratis terug te kijken als u lid bent van ANBO.

bekijk aanbieding
Korting op uw mobiele telefoonabonnement | ANBO Ledenvoordeel

Korting op uw mobiele telefoonabonnement

Verloopt uw mobiel telefoonabonnement binnenkort? Stap over of verleng via UnitedConsumers en krijg korting op verschillende abonnementen bij bekende providers.

bekijk aanbieding
VD Valk korting

5% korting bij Van der Valk Vakanties

Met Van der Valk Vakanties reist u overal vertrouwd, voordelig en verzorgd naar toe! Bovendien ontvangt u als ANBO-lid, bij vermelding van uw lidmaatschapsnummer, 5% korting* bij boeking van een reis.

bekijk aanbieding
ANBO Fitness en aerobic work-outs van Lynn

Work-outs van ANBO

Tijdens de coronatijd verzorgde ANBO-collega Lynn iedere woensdag een fitness en aerobic work-out, om zo thuis toch in beweging te blijven. De verschillende oefeningen en work-outs zijn hier gratis terug te kijken als u lid bent van ANBO.

bekijk aanbieding
Pensioen inzicht gesprek | ANBO Ledenvoordeel

Pensioen Inzicht Gesprek

Is uw pensioen in zicht, dan staat u voor een aantal belangrijke keuzes. Met Pensioen Inzicht Gesprek van EBC Nederland heeft u snel inzicht hoe u er financieel voor staat, speciaal voor iedereen die een paar jaar voor zijn pensionering zit.

bekijk aanbieding
ANBO | Ledenvoordeel System Mechanic

Uw pc veilig en snel houden met de pakketten van System Mechanic

Wordt uw computer steeds trager? Loopt uw laptop vast?
Of nog erger, is uw computer niet (meer) goed beveiligd?
Met de pakketten System Mechanic of System Mechanic Ultimate Defense kunt u dit eenvoudig voorkomen. ANBO-leden ontvangen tot wel € 50,- korting.

bekijk aanbieding
ANBO Advies - Online vraag en antwoord

ANBO Advies

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Over pensioen, ontslag, belastingzaken, zorgkosten of het aanvragen van een traplift. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Advies.

bekijk aanbieding
Dobbi.com Wasservice aan huis | ANBO Ledenvoordeel

Dobbi.com, uw stomerij & wasservice aan huis

De stomerij & wasservice aan huis. Dobbi haalt kleding & wasgoed op, reinigt en bezorgt het schoon terug binnen 48 uur in heel Nederland.
* Als ANBO lid nu €10,- korting op uw eerste order en 5% korting op vervolgorders

bekijk aanbieding
ANBO Sociaal Netwerker | ANBO adviesteam | ANBO Ledenvoordeel

Sociaal Netwerker helpt leden weer actief te worden

Onze Sociaal Netwerkers komen bij leden thuis om hen te ondersteunen en weer een sociaal leven op te bouwen.

bekijk aanbieding
Ledenvoordeel ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding helpt u veilig de weg op

Heeft u al een tijdje niet meer gereden? Heeft u moeite met parkeren? Of durft u de snelweg niet op? Dan is een opfristraining van de ANWB Rijopleiding wellicht iets voor u. En als lid van ANBO betaalt nu slechts €90,50 in plaats van €111.

bekijk aanbieding
Woning

Vind hier uw ideale woning

Wanneer u ouder wordt, kan het zijn dat u op een dag service of zorg nodig heeft. In uw huidige woning, of in een nieuwe seniorenwoning. Denk aan levensloopbestendige woningen en zelfstandige 55+ appartementen, maar ook aan aanleunwoningen of zorgwoningen in een verzorgingshuis of verpleeghuis. Wij helpen u, in samenwerking met onze partner Woonz.nl, uw ideale woning te vinden!

bekijk aanbieding