Een praktisch probleem oplossen

Er zijn soms van die kleine dingen in huis die u zelf niet kunt oplossen, maar die ook weer niet zo belangrijk zijn om er een extern bedrijf voor in te huren.

Denk bijvoorbeeld aan een printer die het niet meer doet, een afstandsbediening van de televisie die niet meer reageert of een computer die steeds een foutmelding geeft.

ANBO Helpt

Heeft u niemand in uw directe omgeving die u hierbij kan helpen? Neem dan contact op ANBO Advies. Dat kan telefonisch via 0348 - 46 66 88, door een mail te sturen naar adviesteam@anbo.nl of klik op de oranje knop hieronder: 

JA IK WIL GRAAG ADVIES EN/OF HULP

Het ANBO Adviesteam kijkt of zij u direct kunnen helpen of dat het handig is om u in contact te brengen met een ANBO-consulent, die bij u thuis kan komen. 

 

ANBO vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om ANBO vrijwilliger te worden? Meld u dan nu aan als vrijwilliger. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken. 

JA IK WIL VRIJWILLIGER WORDEN

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met ANBO via m.bloks@anbo.nl of klik hier hieronder om direct per e-mail meer informatie te ontvangen. 

Meer informatie ontvangen