ANBO Magazine 4
Vraag een gratis ANBO Magazine - hero rechts
Ontvang een gratis ANBO Magazine

ANBO Magazine

In ons magazine leest u alles over onze speerpunten en krijgt u praktische informatie, advies en tips. Daarnaast leest u persoonlijke verhalen van andere leden, onze vrijwilligers, bekende én minder bekende Nederlanders. In ieder magazine wordt één onderwerp verder uitgediept in de vorm van een dossier.

Bekijk het ANBO Magazine

Bent u nieuwsgierig naar het magazine? Blader dan hieronder door ons magazine of vraag hieronder gratis het meest recente magazine aan. ANBO-leden ontvangen 6x per jaar het ANBO Magazine per post. 

Gratis ANBO Magazine ontvangen?

Vraag dan gratis het ANBO Informatiepakket aan. Hierin zit een brochure en de laatste editie van ons magazine.

Vraag gratis aan >>
 

Bekijk een preview van ons meest recente magazine

Eerdere uitgaves

Cover ANBO Magazine met Ivo Niehe

ANBO Magazine 3 van 2023

ANBO Magazine 3 van 2023 staat voor een groot deel in het teken van het dossier Mantelzorg. Zorgen voor elkaar is van alle tijden en mantelzorg is actueler dan ooit. Door vergrijzing en het personeelstekort in de zorg zijn we meer en meer aangewezen op naasten om ons te helpen als we dat nodig hebben. Daarom een dossier vol feiten, cijfers en verhalen over mantelzorg. Wat is het, hoe doen we het en wat levert het op? Op de cover staat televisiepresentator, -producent en -programmamaker Ivo Niehe.
Lees meer
Cover ANBO Magazine 2 van 2023

ANBO Magazine 2 van 2023

ANBO Magazine 2 van 2023 staat voor een groot deel in het teken van het dossier 'Meedoen'. Tot op hoge leeftijd blijven meedoen in de samenleving is goed voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. En het is ook maatschappelijk welkom, gezien de vergrijzing en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Maar het belangrijkste is toch wel: meedoen geeft zin. Zin aan het leven en zin in het leven. Daarom een dossier over meedoen in allerlei vormen, vol inspiratie, tips, feiten, cijfers en verhalen. Op de cover staat presentator en programmaker Antoinette Hertsenberg.
Lees meer
ANBO Magazine 1 met op de cover Sergio Vyent

ANBO Magazine 1 van 2023

ANBO Magazine 1 van 2023. Een groot deel van deze uitgave staat in het teken van het dossier Belasting. Belasting betalen moeten we allemaal. Tenminste, als we een inkomen hebben dat boven een bepaalde grens komt. Pensioengerechtigden betalen meestal niet zoveel belasting en kunnen - dankzij bijvoorbeeld aftrekposten en kortingen - in veel gevallen zelfs geld terugkrijgen. Het loont dus om er serieus aandacht aan te besteden. Daarom een dossier over belastingen. Hoe zit het in elkaar, waar moet u op letten en hoe zorgt u dat u geen geld laat liggen? Op de cover staat tv-persoonlijkheid, spreker en schrijver 'maître' Sergio Vyent.
Lees meer
Marjan Berk

ANBO Magazine 7 van 2022

ANBO Magazine 7 van 2022. Een groot deel van deze uitgave staat in het teken tips die onze leden kunnen helpen met geld besparen, waaronder: eindejaars belastingtips, een tipgids energie bespaartips in de supermarkt en we hebben gemeentelijke toeslagen in kaart gebracht. Op de cover staat schrijver Marjan Berk.
Lees meer
Cover ANBO Magazine 6 met Joost Prinsen

ANBO Magazine 6 van 2022

ANBO Magazine 6 van 2022. Dossier in dit magazine is Fijn & Veilig Wonen. Hoe blijf je tot op hoge leeftijd veilig en plezierig wonen? Daar maakt ANBO zich al sinds haar oprichting sterk voor. Hoe we dat doen en wat u zelf kunt doen om fijn en veilig te wonen leest u in het dossier vol feiten, cijfers, tips en inspiratie. Op de cover staat schrijver, presentator en acteur Joost Prinsen.
Lees meer
ANBO Magazine met Jaap Jongbloed

ANBO Magazine 5 van 2022

ANBO Magazine 5 van 2022. Dossier in dit magazine is Pensioen. Ons pensioenstelsel gaat op de schop. Het is de grootste financiële operatie ooit in Nederland. En bovendien één die u direct raakt. Vandaar een uitgebreid pensioendossier. Op de cover staat tv-presentator Jaap Jongbloed.
Lees meer
Cover AM4 met Jan Terlouw

ANBO Magazine 4 van 2022

ANBO Magazine 4 van 2022. Dossier in dit magazine is Vrijwilligerswerk. Op de cover staat oud-politicus, schrijver en natuurkundige Jan Terlouw.
Lees meer
Filosoof Stine Jensen op de cover van ANBO Magazine

ANBO Magazine 3 van 2022

ANBO Magazine 3 van 2022. Dossier in dit magazine is Gezond & Vitaal. Op de cover staat filosoof, schrijver en programmamaker Stine Jensen.
Lees meer
Cover AM2 2022 met Midas Dekkers

ANBO Magazine 2 van 2022

ANBO Magazine 2 van 2022. Dossier in dit magazine is Geldzaken. Op de cover staat bioloog en schrijver Midas Dekkers.
Lees meer

Heeft u een onderwerp, suggestie of idee voor ANBO magazine, stuurt u deze dan aan magazine@anbo.nl of aan:

Hoofdkantoor ANBO
t.a.v redactie ANBO magazine
Vijzelmolenlaan 20-22
3447 GX Woerden