Word belastinginvulhulp bij ANBO - hero

Word Belastinginvulhulp

  • Jaarlijkse gratis bijscholing inkomstenbelasting en toeslagen
  • Veelzijdig en dankbaar werk
  • Gratis ANBO-lidmaatschap

Word Belastinginvulhulp

Elk jaar helpen vrijwilligers leden van ANBO met hun aangifte inkomstenbelasting. Ook ondersteunen ze met het aanvragen of wijzigen van zorg- en huurtoeslag. Om ook komend jaar leden te kunnen helpen is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn.

Als u een passie heeft voor cijfers en mensen, dan heten we u van harte welkom. Bij ANBO zorgen we ervoor dat die passie en betrokkenheid optimaal worden benut, terwijl we u de nodige ondersteuning en voordelen bieden.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan direct het online-sollicitatieformulier in.

Belastinginvulhulp Couturier en ANBO-lid van Brederode - interview - staand
Word belastinginvulhulp bij ANBO - de voordelen

Voordelen en ondersteuning

Als vrijwilliger bij ANBO geniet u van talloze voordelen. Zo ontvangt u jaarlijks een gratis ANBO-lidmaatschap, waarmee u tevens toegang heeft tot al onze exclusieve ledenvoordelen. Bovendien bieden we op ons hoofdkantoor jaarlijks op maat gemaakte trainingen aan en heeft u de mogelijkheid om aanvullende specialisatiemodules te volgen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals pensioenaangifte, Box 3, verpleeghuissituaties en overlijdensaangifte.
 
Indien u al wat meer ervaring heeft, kunt u ook een training volgen om te werken met het handige Fiscaal Gemak. Daarnaast staan we altijd klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen, via ons eigen platform en belastingforum. Onze leden waarderen het enorm dat onze Belastinginvulhulpen hen thuis kunnen helpen. Een persoonlijk bezoek wordt vaak met open armen ontvangen.

Belastinginvulhulp worden bij ANBO - Vacature

Belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie?

Vul het online-sollicitatieformulier in. U krijgt altijd bericht van ons na het invullen van het sollicitatieformulier.

Als u in aanmerking komt voor een toelatingstest en die test succesvol heeft afgerond bent u geslaagd. Dan ontvangt u een uitnodiging voor onze tweedaagse basistraining. Ook starten we dan alvast met de aanmeldprocedure om u als beginnend ANBO Belastinginvulhulp aan te melden. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van de vrijwilligersovereenkomst en het aanvragen van de VOG.

Als vrijwilliger van ANBO bieden wij u ambassadeurslidmaatschap waarmee u gratis lid wordt van ANBO zodat u ook als lid gebruik kunt maken van al onze diensten en voordelen.

SOLLICITATIEFORMULIER

ANBO Belastinginvulhulp - heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar Marita Bloks: m.bloks@anbo.nl of bel met mevrouw Bloks op telefoonnummer 06 133 420 85.

Kijk op www.anbo.nl/belastinghulp voor meer informatie over de ANBO Belastinghulp.