ANBO Zorgcollectief

Korting op uw zorgverzekering

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u korting op uw zorgverzekering bij maar liefst 12 verzekeraars: tot 5% op uw basisverzekering en tot wel 17,5% op aanvullende (tandarts) verzekeringen. Bij een aantal zorgverzekeraars krijgt u zelfs een deel van uw ANBO-lidmaatschap vergoed! Bent u verzekerd bij:

Aanmelden voor het zorgcollectief >>

Daarnaast profiteert u als deelnemer van het zorgcollectief van persoonlijk advies (24/7) via de Zorgadvieslijn, hulp bij onder andere wachtlijstbemiddeling en declaraties én extra vitaliteitsvoordeel voor senioren. Bekijk hieronder het filmpje.

Deelname aan het ANBO Zorgcollectief

Wilt u deelnemen aan het zorgcollectief en ook besparen op uw premie? Klik dan hieronder of bel met onze Zorgadvieslijn op tel. 088 - 121 02 02.

Ik wil deelnemen maar ik ben nog geen lid van ANBO

Deelname aan het ANBO Zorgcollectief is exclusief (en gratis) voor leden. Bent u nog geen lid? Word dan lid van ANBO voor €48,- per jaar en meld u direct aan als deelnemer. Het zorgcollectief wordt beheerd door Heilbron. Heilbron is een deskundige en betrouwbare partner van ANBO op het gebied van zorgverzekeringen.

Word lid en sluit u aan bij het zorgcollectief >>

Ik ben lid van ANBO en ik wil mij graag aanmelden

Het zorgcollectief van ANBO wordt beheerd door Heilbron. Heilbron is een deskundige en betrouwbare partner van ANBO op het gebied van zorgverzekeringen. Klik hieronder of bel met onze Zorgadvieslijn op tel. 088 - 121 02 02 om u aan te melden.

Sluit u aan bij het zorgcollectief >>


Zelf uw voordeel berekenen?

Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoeften én portemonnee passende, zorgverzekering erg lastig is, daarom hebben wij de zorgvergelijker voor u opgesteld. Hiermee weet u direct hoeveel u kunt besparen op uw premie en welke verzekering het beste bij u past!

ANBO Zorgcollectief verzekeraars 2022

In het kort

  • Tot 5% korting op de basisverzekering
  • Tot 17,5% korting op aanvullende verzekeringen
  • 24/7 persoonlijk advies via de Zorgadvieslijn
  • Hulp bij wachtlijstbemiddeling en declaraties
  • Extra aandacht en voordelen voor senioren