ANBO Zorgcollectief

Korting op uw zorgverzekering

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u korting op uw zorgverzekering bij maar liefst 13 verzekeraars: tot 5% op uw basisverzekering en tot wel 17,5% op aanvullende (tandarts) verzekeringen. Bij een aantal zorgverzekeraars krijgt u zelfs een deel van uw ANBO-lidmaatschap vergoed! Bent u verzekerd bij:

Aanmelden voor het zorgcollectief

Bespaar op uw ANBO-lidmaatschap

Bent u verzekerd bij Univé, CZ of VGZ? Of wilt u overstappen naar één van deze verzekeraars? Dan is het handig om te weten dat u een tegemoetkoming van de kosten van het ANBO-lidmaatschap tot €25 per jaar krijgt. LET OP: Om de vergoeding terug te krijgen, heeft u uw ANBO-factuur nodig. Bewaar deze dus goed. Om de vergoeding terug te krijgen, dient u contact op te nemen met uw eigen zorgverzekering. Lees meer op de pagina's van Univé, CZ en VGZ

NIEUW: Extra Aanvullende Zorgverzekering

Bent u bekend met de Extra Aanvullende Zorgverzekering (EAZV)? Dat is een op maat gemaakte verzekering. Bedoeld voor mensen die graag goed verzekerd willen zijn voor veelvoorkomende zorgkosten, tegen een scherpe premie. De EAZV kan gewoon bovenop de basis- en aanvullende verzekering worden afgesloten via het ANBO Zorgcollectief.

Lees meer over deze aanvullende verzekering

Persoonlijk advies & vitaliteitsvoordeel

Daarnaast profiteert u als deelnemer van het zorgcollectief van persoonlijk advies via de ANBO Heilbron Zorgadvieslijn, hulp bij onder andere wachtlijstbemiddeling en declaraties én extra vitaliteitsvoordeel voor senioren. Bekijk hieronder het filmpje.

Deelname aan het ANBO Zorgcollectief

Wilt u deelnemen aan het zorgcollectief en ook besparen op uw premie? Klik dan hieronder of bel met onze Zorgadvieslijn op tel. 088 - 121 02 02.

Ik wil deelnemen maar ik ben nog geen lid van ANBO

Deelname aan het ANBO Zorgcollectief is exclusief (en gratis) voor leden. Bent u nog geen lid? Word dan nu voordelig lid en meld u direct aan als deelnemer. Het zorgcollectief wordt beheerd door Heilbron. Heilbron is een deskundige en betrouwbare partner van ANBO op het gebied van zorgverzekeringen.

Word lid en sluit u aan bij het zorgcollectief

Ik ben lid van ANBO en ik wil mij graag aanmelden

Het zorgcollectief van ANBO wordt beheerd door Heilbron. Heilbron is een deskundige en betrouwbare partner van ANBO op het gebied van zorgverzekeringen. Klik hieronder of bel met onze Zorgadvieslijn op tel. 088 - 121 02 02 om u aan te melden.

Sluit u aan bij het zorgcollectief


Zelf uw voordeel berekenen?

Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoeften én portemonnee passende, zorgverzekering erg lastig is, daarom hebben wij de zorgvergelijker voor u opgesteld. Hiermee weet u direct hoeveel u kunt besparen op uw premie en welke verzekering het beste bij u past!

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

ANBO zorgcollectief 13 verzekeraars

In het kort

  • Tot 5% korting op de basisverzekering
  • Tot 17,5% korting op aanvullende verzekeringen
  • 24/7 persoonlijk advies via de Zorgadvieslijn
  • Hulp bij wachtlijstbemiddeling en declaraties
  • Extra aandacht en voordelen voor senioren
  • Exclusief voor ANBO-leden