ANBO Belastinghulp

ANBO ontzorgt u bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting

U ontvangt begin februari 2024 de blauwe envelop. U heeft tot 1 mei 2024 om uw belastingaangifte in te dienen. U kunt nog tot 1 september 2023 een toeslag aanvragen voor het jaar 2023.

Ziet u daar ieder jaar weer tegenop? Dan bent u niet alleen; heel veel mensen ervaren hetzelfde. Al is het alleen maar dat u het bijvoorbeeld lastig vindt om met de computer uw aangifte te doen.

Lees meer over de ANBO Belastinghulp

ANBO helpt u thuis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook checkt ANBO mogelijke huur- en zorgtoeslag. Zo weet u zeker dat alles goed wordt ingevuld.

Heeft u hulp nodig bij het (digitaal) invullen en indienen van uw belastingaangifte? Of bij het aanvragen van huur- en/of zorgtoeslag? Meld u dan aan voor de hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis om u te helpen. Wij helpen alle leden, ongeacht inkomen!

Aanmelden

Tipgids Belasting

ANBO zet in de Tipgids Belasting alles voor u op een rijtje. Vraag hem hier aan en ontvang direct per e-mail een gratis gids van maar liefst 20 pagina's met de belastingtips

Aanvragen Tipgids Belasting

Testimonial Belastingservice, man met duim omhoog
Voordat ik lid werd van ANBO, kostte mijn belastingaangifte mij niet alleen veel moeite, maar ook geld. Ik ben lid geworden voor €29,95 en betaal een onkostenvergoeding van €12,- aan de vrijwilliger. Maar hoe dan ook: ik ben veel voordeliger uit dan wanneer ik mijn aangifte door een boekhouder zou laten doen!
Dhr. van Winden, deelnemer Belastingservice
ANBO hulp bij aangifte inkomstenbelasting

In het kort

  • Hulp van een goed opgeleide vrijwilliger bij u thuis
  • Invullen, controleren en indienen van uw belastingaangifte
  • Gratis check op huur- en zorgtoeslag
  • Waar nodig het aanvragen van uitstel (op afstand)
  • Onkostenvergoeding van slechts €12,-
  • Vergoeding van €5,- voor uw (fiscaal) partner