Aangifte doen

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze aangiftehulp. Is er bij u ingebroken? Bent u in in een zogenaamde babbeltruc getuimeld of heeft u geld overgemaakt na het ontvangen van een WhatsApp-berichtje van uw "zoon"? Wij luisteren aandachtig naar u en helpen u (waar nodig) met het doen van aangifte bij de politie.  

Aangifte doen

Als u het slachtoffer bent geworden van (internet) criminelen of inbraak, dan is dat natuurlijk al naar en vervelend genoeg. Toch is het belangrijk dat u aangifte doet bij de politie. Bij ANBO begrijpen wij dat dit niet makkelijk is; misschien schaamt u zich, omdat u zo stom bent geweest om erin te trappen? Of misschien heeft u geen idee waar of hoe u aangifte kunt doen? Daarom heeft ANBO een speciale Aangiftelijn geopend. Onze vrijwilligers bieden u een luisterend oor en helpen u (waar nodig) met het doen van aangifte bij de politie.

Gratis Aangiftehulp

Een leeggeroofd huis door woninginbraak of een geplunderde bankrekening door digitale oplichting, het kan iedereen overkomen. Het is dus ook niets om u voor te schamen. Praat erover en nog belangrijker: doe aangifte. Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van deze service en hulp krijgen bij het doen van aangifte. Bent u nog geen lid? Word dan nu lid voor het introductietarief van €29,95 (het eerste jaar). Daarna betaalt u €4 per maand.

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Doe aangifte | veiligheid | ANBO

In het kort

  • Gratis Aangiftelijn
  • Advies en tips voor het doen van aangifte
  • Wij denken graag met u mee
  • Exclusief en gratis voor ANBO-leden
Harold Kemp, ABNO-lid sinds 2019
Hoe kon ik erin trappen? Ik ontving een WhatsApp bericht van mijn dochter of ik direct geld wilde overmaken. Het leek alsof het echt mijn dochter was en ik heb nooit gedacht aan oplichting. Helaas ben ik er toch in getuimeld. Via ANBO kon ik mijn verhaal kwijt en met de ANBO-aangiftehulp heb ik uiteindelijk aangifte gedaan.
Dhr. Kemp, ANBO-lid sinds 2019