ANBO Zorgadvieslijn

Persoonlijk en onafhankelijk advies over uw zorgverzekering

Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende kortingen, dekkingen en premies. Past uw huidige zorgverzekering nog bij uw wensen? Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoefte passende, zorgverzekering erg lastig kan zijn. Juist daarom hebben wij de ANBO Zorgadvieslijn.

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor het ANBO Zorgcollectief?

Wij helpen u graag met het vergelijken van verzekeringen en met het maken van een voor u juiste keuze. Ook als u wilt overstappen, helpen wij u graag.  Wilt u zich aanmelden bij het ANBO Zorgcollectief? Heeft u een vraag over het ANBO Zorgcollectief?  Wij regelen alles voor u. U hoeft geen lid te zijn van ANBO voor een advies van de ANBO Zorgadvieslijn.

Openingstijden ANBO Zorgadvieslijn

Bel vrijblijvend met de ANBO Zorgadvieslijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur naar telefoonnummer 088 - 121 02 02

Bekijk hieronder de extra openingstijden van de ANBO Zorgadvieslijn:

  • zaterdag 30 december van 10.00 tot 14.000 uur
  • zondag 31 december van 10 tot 13.30 uur

Wij vinden uw gezondheid én een passende zorgverzekering erg belangrijk. Daarom werken wij samen met Alpina (voorheen Heilbron), de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Alpina is al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner van ANBO voor het ANBO Zorgcollectief en de ANBO Zorgadvieslijn.

Dhr. Groeneveld, deelnemer ANBO Zorgcollectief
Avonden was ik aan het puzzelen met polissen, vergoedingen en verzekeringsvoorwaarden. Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen en hielp mij bij het kiezen van de juiste zorgverzekering (mét korting)!
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief
8,3
Ledenvertellen
149 beoordelingen