Gezondheid en vitaliteit

Iedereen wil graag zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven. Ook de overheid wil stimuleren dat mensen tot op hoge leeftijd zelfstandig blijven wonen, met als dat nodig is hulp uit de eigen omgeving. Als de gezondheid in brede zin verbetert, kan dat de druk op de professionele zorg verminderen. Bekijk de ledenvoordelen die u hiermee kunnen helpen. 

8,3
Ledenvertellen
146 beoordelingen
Sanders Puzzelboeken

20% korting op abonnement Sanders Puzzelboeken

Uw brein is ontzettend belangrijk. En uw brein vitaal houden is minstens zo belangrijk als uw fysieke gezondheid. Denksport denkt daarin met u mee. Door middel van puzzelen kunt u ervoor zorgen dat u uw brein vitaal en gezond houdt.

bekijk aanbieding
Korting bij Medipoint | ANBO Ledenvoordeel

Ontvang 10% korting bij Medipoint

Als ANBO-lid ontvangt u 10%* korting op het volledige koopassortiment van Medipoint. Daarnaast kunt u loophulpmiddelen, zoals krukken, gratis lenen voor een periode van maximaal 13 weken.

bekijk aanbieding
Fietsvoordeelshop.nl

ANBO Fietsvoordeelshop

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets? Koop deze dan via ANBO, want in onze Fietsvoordeelshop krijgt u minimaal 15% korting op de consumentenadviesprijs. U heeft keuze uit A-merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina, Koga, Kalkhoff en Cube.

bekijk aanbieding
ANBO Voordelige rijbewijskeuring | ANBO Ledenvoordeel

Rijbewijskeuring

Voor verlenging van uw rijbewijs na uw 75e is een medische rijbewijskeuring verplicht. Via ANBO ontvangt u bij twee organisaties korting op de keuring.

bekijk aanbieding
ANBO ZilverFitness

Korting bij ZilverFitness

Wilt u sterker en fitter worden? Onder leiding van een vaste en goed opgeleide coach? En vindt u het fijn om in een kleine groep gelijkgestemden te trainen op rustige muziek? Bij ZilverFitness is het allemaal mogelijk. ZilverFitness heeft een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor de 55-plusser.

bekijk aanbieding
Inventum producten met korting

Tot 50% korting op producten van Inventum

Ontvang tot 50% korting op producten van Inventum als warmtekussens, inductiekookplaten en elektronische thermometers

bekijk aanbieding
ANBO Ledenvoordeel | Vers aan Tafel

10% korting bij Vers aan Tafel Maaltijdservice

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. De maaltijdservice bereidt op ambachtelijke wijze de lekkerste en ook gezonde maaltijden. ANBO-leden ontvangen 10% korting.

bekijk aanbieding
Medipoint Travixx Lumiere

Met voordeel beter bewegen bij Medipoint

Bewegen helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Zo draagt voldoende bewegen bij een goede conditie en helpt het 65-plussers om zich lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Bent u iets minder goed ter been? Met de hulpmiddelen van Medipoint blijft ook u langer in beweging.

bekijk aanbieding
Optisport Korting

Zwemmen met korting

Houdt u van zwemmen? Lekker rustig baantjes trekken of juist met gewichten en muziek een Aqua'Fit les volgen? In de zwembaden van Optisport is het allemaal mogelijk. Optisport heeft 80 locaties door heel Nederland er dus altijd een zwembad bij u in de buurt.

bekijk aanbieding

Zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven

Iedereen wil graag zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven, om zo op een prettige manier oud te worden en zelfstandig te kunnen blijven. Maar hoe doe je dat, gezond en vitaal blijven? Onder de noemer ANBO VitaalVoordeel geven wij u informatie, tips en advies.

bekijk aanbieding
Oog voor Oren | ANBO Ledenvoordeel | 50 euro korting

Oogvoororen.nl - audicien aan huis

Bij oogvoororen.nl - de audicien aan huis - krijgt u als ANBO-lid € 50 korting op uw hoortoestel* en een gratis startset (o.a. schoonmaak- en onderhoudspullen).

bekijk aanbieding
ANBO Wandelbond, gratis magazine

Wandelbond, gratis magazine Wandel.nl

Magazine Wandel.nl is er voor iedereen die wandelt. Laat u meevoeren door beschrijvingen van mooie en opmerkelijke routes en paden. Vraag als ANBO-lid gratis het Magazine Wandel.nl aan.

bekijk aanbieding
Loperswol, nooit meer pijn aan uw voeten

Met voordeel wandelen zonder pijn met Loperswol

Nooit meer pijn aan uw voeten, wandel met Loperswol. Loperswol is biologische schapenwol, speciaal voor pijnlijke voeten. Stop dit in uw sok of op de blote huid en u krijgt of heeft geen last meer van drukplekken, pijn of blaren. ANBO-leden ontvangen 10% korting op een zakje Loperswol.

bekijk aanbieding
Tworby | ANBO Ledenvoordeel

Tworby, maakt van uw tweewieler een echte driewieler

Zelfstandig mobiel blijven? Behoefte aan wat meer stabiliteit tijdens het fietsen, maar heeft u nog een goede (elektrische) fiets? De Tworby maakt van uw tweewieler een echte driewieler!
* ANBO-leden krijgen €100 cashback na de aanschaf van een Tworby en ontvangen gratis een fietstas!

bekijk aanbieding
Korting op online trainingen bij GezondOud | Ledenvoordeel | ANBO

Korting op online abonnement GezondOud

Kom thuis in beweging met het online abonnement van GezondOud. En krijg toegang tot talloze work-outs voor alle niveaus, gegeven door enthousiaste trainers. Leden van ANBO ontvangen 20% korting.

bekijk aanbieding
wensenboek Dela

DELA, uitvaartwensen

Nadenken over uw eigen uitvaart. Niemand doet het graag, maar het is wel heel fijn voor degenen die achterblijven om uw wensen te kennen.

bekijk aanbieding
UWassistent lichte zorgtaken

Persoonlijke begeleiding - UWassistent wordt Hups

Uwassistent wordt met ingang van 1 mei Hups. De diensten van Hups v/h UWassistent zijn hierdoor momenteel niet via ANBO-PCOB toegankelijk. Wij gaan ervan uit u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

bekijk aanbieding
Reisgids Mantelzorg

Korting op Reisgids Mantelzorg

Bent u al bekend met de Reisgids Mantelzorg? Deze geheel geactualiseerde uitgave kan u helpen om de weg te vinden in de wereld van mantelzorg. Volgens de auteurs is dat ‘hard nodig’ omdat zij zelf hebben ervaren hoe makkelijk je kunt verdwalen in ‘het oerwoud van regels, instanties en emoties waarmee je te maken krijgt’.

bekijk aanbieding

ANBO Zorgcollectief

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u jaarlijks €25 ANBO lidmaatschapsvergoeding bij CZ, VGZ en Univé en tot 10% korting op uw aanvullende zorgverzekering. Daarnaast profiteert u als lid van extra vitaliteitsvoordeel.

bekijk aanbieding
EHBO Cursus | ANBO Ledenvoordeel

Online cursus EHBO

Deze online EHBO-cursus bereidt u voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren.

bekijk aanbieding
ANBO Advies over gezondheid | ANBO adviesteam

ANBO advies over gezondheid

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Over een medische keuring, het coronavirus, het rijbewijs verlengen, erfenissen, en bijvoorbeeld de eigen bijdrage en het cak. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Advies.

bekijk aanbieding
Lees meer over het gratis e-book Blijf in Beweging

Gratis e-book Blijf in beweging

Download het gratis e-book Blijf in beweging vol met handige tips en oefeningen.

bekijk aanbieding
Ledenvoordeel ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding helpt u veilig de weg op

Heeft u al een tijdje niet meer gereden? Heeft u moeite met parkeren? Of durft u de snelweg niet op? Dan is een opfristraining van de ANWB Rijopleiding wellicht iets voor u. En als lid van ANBO betaalt nu slechts €90,50 in plaats van €111.

bekijk aanbieding