ANBO Zorgadvieslijn

Persoonlijk en onafhankelijk advies over uw zorgverzekering

Er zijn talloze zorgverzekeringen, elk met verschillende kortingen, dekkingen en premies. Past uw huidige zorgverzekering nog bij uw wensen? Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoefte passende, zorgverzekering erg lastig kan zijn.

Juist daarom hebben wij de ANBO Zorgadvieslijn. Wij helpen u graag met het vergelijken van verzekeringen en met het maken van een voor u juiste keuze. Ook als u wilt overstappen, regelen wij alles voor u. Neem vrijblijvend contact op met de ANBO Zorgadvieslijn, op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur, op telefoonnummer 088 - 121 02 02 of laat onderaan deze pagina een terugbelverzoek achter. 

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor het ANBO Zorgcollectief?

Wilt u zich aanmelden bij het ANBO Zorgcollectief? Heeft u een vraag over het ANBO Zorgcollectief? Wilt u hulp met het overstappen? Wij regelen alles voor u. U hoeft geen lid te zijn van ANBO voor een advies van de ANBO Zorgadvieslijn. Bel vrijblijvend met de ANBO Zorgadvieslijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur naar telefoonnummer 088 - 121 02 02. 

Wilt u liever teruggebeld worden?

Laat een terugbelverzoek achter en word gebeld door de ANBO Zorgadvieslijn. Vul het formulier hieronder in voor een terugbelverzoek.  

Terugbelverzoek ANBO Zorgadvieslijn

Het formulier wordt opgehaald...

Wij vinden uw gezondheid én een passende zorgverzekering erg belangrijk. Daarom werken wij samen met Alpina (voorheen Heilbron), de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland. Alpina is al jarenlang een deskundige en betrouwbare partner van ANBO voor het ANBO Zorgcollectief en de ANBO Zorgadvieslijn.

Dhr. Groeneveld, deelnemer ANBO Zorgcollectief
Avonden was ik aan het puzzelen met polissen, vergoedingen en verzekeringsvoorwaarden. Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen en hielp mij bij het kiezen van de juiste zorgverzekering (mét korting)!
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief
8,3
Ledenvertellen
107 beoordelingen