5 oktober 2016

ANBO geeft workshop op Jaarevent Deltaplan Dementie

ANBO heeft zich aangesloten bij het Deltaplan Dementie. Daarin bundelen organisaties de krachten om op te komen voor mensen met dementie. Samen werken ze aan betere dementiezorg en doen ze onderzoek om dementie te voorkomen en misschien ooit zelfs te genezen. Maandagmiddag 14 november vindt de derde editie plaats van het Jaarevent Deltaplan Dementie. “ANBO is uiteraard ook aanwezig en geeft één van de 25 workshops,” zegt Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO. “’Van misverstand naar misstand’ heet onze workshop over ontspoorde mantelzorg en financiële uitbuiting van dementerenden.”

Deskundigen treffen elkaar

Op het Jaarevent treffen deskundigen rondom dementie elkaar. Uitvoeringspartners, ervaringsdeskundigen, onderzoekers, coördinatoren van dementieketens, beleidsmakers, zorgverzekeraars en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven gaan de dialoog met elkaar aan. Den Haan: “Een interessante dag voor betrokkenen, die overigens gratis toegankelijk is. Ik roep mensen dan ook van harte op zich aan te melden!”

Gratis aanmelden

Alle informatie over het programma, de workshops en de locatie van het Jaarevent Deltaplan Dementie bereikt u via de website van het Jaarevent Deltaplan Dementie 2016. U kunt zich tot woensdag 2 november aanmelden. Heeft u nog vragen? Het Deltaplan Dementie is te bereiken via telefoon 033-3032680 of e-mail; info@deltaplandementie.nl.


Het evenement vindt plaats op 14 november van 12:30 tot 18:00 uur in de Rijtuigenloods in Amersfoort.