Dobbi.com, uw stomerij & wasservice aan huis

10 euro korting op uw eerste order en 5% korting op vervolgorders

De stomerij & wasservice aan huis. Dobbi haalt kleding, wasgoed maar ook bijvoorbeeld dekbedden op, reinigt en bezorgt het schoon terug binnen 48 uur, op ieder adres in Nederland. Plaats uw bestelling eenvoudig via de app, website dobbi.com of telefonisch via 085 0187540.

Dobbi biedt een alternatief voor zelf wassen, strijken of het bezoek aan de stomerij. Een adres voor alle kleding en overig textiel. De stomerij experts van dobbi staan klaar om de was uit handen te nemen of voor het reinigen van delicate kleding. Dobbi werkt volgens de modernste technieken, met oog voor kwaliteit en milieu.

Hoe werkt het? 

Plaats eenvoudig een bestelling via de dobbi app, dobbi.com of telefonisch via 085 0187540. De hele dag thuisblijven is niet nodig. Kies een twee uurs-tijdvak tussen 08:00 en 20:00 (maandag tot en met vrijdag) waarin uw order wordt opgehaald.

U weet vooraf precies wanneer uw waszak wordt opgehaald en weer wordt bezorgd. Een speciaal opgeleide bezorger van PostNL haalt en brengt je kleding tot aan de voordeur. Betaling verloopt eenvoudig en veilig via bijvoorbeeld iDeal.

Geef uw was- en strijkgoed mee aan Dobbi. U heeft keuze uit stomen en strijken of wassen en opvouwen. Dobbi stoomt ook grotere stukken, zoals gordijnen, dekbedden en vitrages. U hoeft niet na te denken welke kleuren en materialen wel en niet bij elkaar passen, dat regelt Dobbi allemaal. De wasexperts checken altijd de waslabels.

100% tevredenheidsgarantie

Uw kleding wordt gereinigd door de beste textielreinigers van Nederland. Allen met milieucertificaat (NETEX branche) voor duurzaam wassen. U krijgt 100% tevredenheidsgarantie. De speciaal opgeleide chauffeurs van PostNL halen en brengen uw was netjes thuis.

Meest innovatieve stomerij

Dobbi is in 2019 uitgeroepen tot meest innovatieve stomerij ter wereld (CINET 2019).

Uw voordeel

Als u lid bent van ANBO ontvangt u €10 korting op uw eerste order en 5% korting op uw volgende order. 

Exclusief voor leden

Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO.

Dobbi.com Wasservice aan huis | ANBO Ledenvoordeel

In het kort

  • 10 euro korting op uw eerste order
  • 5% korting op vervolgorders
  • Was wordt thuis gehaald en schoon terugbezorgd binnen 48 uur
  • Geen bezorgkosten
  • Dobbi biedt een alternatief voor zelf wassen, strijken of het bezoek aan de stomerij
  • Exclusief voor ANBO-leden