Dienstverlening

Thuisnotaris

Uw (levens)testament zelf online regelen

Het opstellen van een (levens)testament levert u veel voordelen op. Bij Thuisnotaris kunt u dit eenvoudig regelen. ANBO-PCOB leden ontvangen 10% per testament (normaal € 275).

bekijk aanbieding
ANBO hulp bij aangifte inkomstenbelasting

ANBO Belastinghulp

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze Belastinghulp. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis om u te helpen bij het (digitaal) invullen, controleren en indienen van uw belastingaangifte.

bekijk aanbieding
ANBO Voordelige rijbewijskeuring | ANBO Ledenvoordeel

Rijbewijskeuring

Voor verlenging van uw rijbewijs na uw 75e is een medische rijbewijskeuring verplicht. Via ANBO ontvangt u bij twee organisaties korting op de keuring.

bekijk aanbieding
Voordelige rijbewijskeuring via RegelZorg | Korting via ANBO

75+ rijbewijskeuring met korting via RegelZorg

Ontvang €5 korting op een 75+ rijbewijskeuring via RegelZorg rijbewijs- & medische keuringen. Keuringen op meer dan 250 plaatsen in Nederland.

bekijk aanbieding
Rijbewijskeuring RijbewijskeuringsArts.nl

75+ rijbewijskeuring met korting via RijbewijskeuringsArts.nl

Ontvang €15 korting op een 75+ rijbewijskeuring via RijbewijskeuringsArts.nl. Keuringen op meer dan 100 plaatsen in Nederland.

bekijk aanbieding
Ontzorgd Verhuizen

Ontzorgd Verhuizen

Heeft u verhuisplannen? Voorkom stress en schakel onze partner Ontzorgd Verhuizen in. Ontzorgd Verhuizen is hét verhuisbedrijf voor senioren in heel Nederland.

bekijk aanbieding
UWassistent huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp met korting via Hups

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp? Hups (voorheen UWassistent) begrijpt dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste hulp te vinden en helpen u daarmee.

bekijk aanbieding
Klushulp Hups

Klushulp met korting via Hups

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare klushulp? Bij Hups begrijpen ze dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste hulp te vinden en helpen u daarmee.

bekijk aanbieding
Tuinhulp Hups

Tuinhulp met korting via Hups

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare tuinhulp? Bij Hups begrijpen ze dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste hulp te vinden en helpen u daarmee.

bekijk aanbieding
Gratis veiligheidscheck | ANBO Ledenvoordeel

ANBO Veiligheidscheck

Als lid van ANBO kunt u gratis een afspraak maken voor een Veiligheidscheck. Er komt dan een veiligheidsconsulent van ANBO bij u thuis om te kijken hoe het gesteld is met uw (digitale) veiligheid en hij of zij geeft direct tips en advies voor het verbeteren daarvan. Deze check is exclusief en gratis voor leden!

bekijk aanbieding
Hups vervangende mantelzorg

Vervangende mantelzorg met korting via Hups

Als mantelzorger draagt u een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van uw dierbare. Bij Hups begrijpen ze dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met de vervangende mantelzorg (ook wel respijtzorg genoemd) biedt Hups u passende ondersteuning.

bekijk aanbieding
UWassistent lichte zorgtaken

Persoonlijke begeleiding met korting via Hups

Als mantelzorger draagt u een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van uw dierbare. Bij Hups begrijpen ze dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met persoonlijke begeleiding voor uzelf of uw naaste biedt Hups passende ondersteuning.

bekijk aanbieding
Doe aangifte | veiligheid | ANBO

Aangifte doen

Als lid van ANBO kunt u gebruikmaken van onze aangiftehulp. Is er bij u ingebroken? Bent u in in een zogenaamde babbeltruc getuimeld of heeft u geld overgemaakt na het ontvangen van een WhatsApp-berichtje van uw "zoon"? Wij luisteren aandachtig naar u en helpen u (waar nodig) met het doen van aangifte bij de politie.

bekijk aanbieding

ANBO Zorgcollectief

Met het ANBO Zorgcollectief krijgt u jaarlijks €25 ANBO lidmaatschapsvergoeding bij CZ, VGZ en Univé en tot 10% korting op uw aanvullende zorgverzekering. Daarnaast profiteert u als lid van extra vitaliteitsvoordeel.

bekijk aanbieding
EHBO Cursus | ANBO Ledenvoordeel

Online cursus EHBO

Deze online EHBO-cursus bereidt u voor op kleine en grote ongelukken die in en om huis gebeuren.

bekijk aanbieding
ANBO Webinars | Gratis voor leden | ANBO Ledenvoordeel

ANBO webinars

ANBO organiseert regelmatig een webinar voor ANBO-leden. Een webinar is een online-bijeenkomst. U kunt het gewoon lekker vanuit huis volgen. Achter uw computer, tablet of smartphone. U wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat over een bepaald onderwerp door deskundigen in de studio van ANBO.

bekijk aanbieding
Pensioen inzicht gesprek | ANBO Ledenvoordeel

Pensioen Inzicht Gesprek

Is uw pensioen in zicht, dan staat u voor een aantal belangrijke keuzes. Met Pensioen Inzicht Gesprek van EBC Nederland heeft u snel inzicht hoe u er financieel voor staat, speciaal voor iedereen die een paar jaar voor zijn pensionering zit.

bekijk aanbieding
ANBO Advies - Online vraag en antwoord

ANBO Advies

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog veel vragen over. Over pensioen, ontslag, belastingzaken, zorgkosten of het aanvragen van een traplift. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Advies.

bekijk aanbieding
Dobbi.com Wasservice aan huis | ANBO Ledenvoordeel

Dobbi.com, uw stomerij & wasservice aan huis

De stomerij & wasservice aan huis. Dobbi haalt kleding & wasgoed op, reinigt en bezorgt het schoon terug binnen 48 uur in heel Nederland.
* Als ANBO lid nu €10,- korting op uw eerste order en 5% korting op vervolgorders

bekijk aanbieding