Uw (levens)testament zelf online regelen

Met een testament bepaalt u zelf wie uw erfenis ontvangt. En kunt u erfbelasting besparen. Met een levenstestament bepaalt u zelf wie voor u keuzes mag maken als u dat zelf niet meer kunt.

Bij Thuisnotaris maakt u zelf eenvoudig uw testament en levenstestament. U maakt uw testament door online onze vragenlijst in te vullen. U ontvangt aan het einde gratis een uitgebreid verslag van uw keuzes in begrijpelijke taal. Vervolgens kunt u hier een officieel testament van laten maken. U ondertekent dit bij een van onze notarissen. Dit kost 275 euro per testament. Omdat u zichzelf goed voorbereidt, heeft u altijd de scherpte prijs van Nederland.

Sommige mensen vinden het spannend om helemaal alleen online een testament op te stellen. Geen zorgen. Bij Thuisnotaris heeft u altijd een persoonlijk gesprek met een specialist. U kijkt samen of uw wensen goed zijn ingevuld.

Liever uitgebreide begeleiding? Vul dan de hele vragenlijst samen met een erfrechtspecialist in. Hiervoor betaalt u eenmalig 99 euro extra.

Uw (levens)testament zelf regelen via 6 stappen

In onderstaande download staat het stappenplan kort beschreven.

Over Thuisnotaris

Thuisnotaris is de online notaris van Nederland waarbij u thuis en in uw eigen tempo uw persoonlijke testament samenstelt. Thuisnotaris combineert de voordelen van online- en persoonlijke dienstverlening. Dit houdt in dat u naast een goede online voorlichting ook altijd nog telefonisch één van onze experts persoonlijk spreekt, voordat u naar de notaris gaat om het te tekenen. Hiermee wordt de hoogste kwaliteit voor de gunstigste prijs voor u bereikt. Thuisnotaris is vormgegeven door notaris mr. Bart Lever, Marco Toes en Bas van Pelt. De gecombineerde ervaring en expertises van de oprichters zetten ze in om u te helpen zelf een goed testament en levenstestament te maken.

10% korting voor leden van ANBO-PCOB

  Standaard Prijs Korting voor leden ANBO-PCOB
Zelf samenstellen € 275 per akte 10% korting
Uitgebreide begeleiding € 99 (extra) 10% korting

ANBO-PCOB leden ontvangen 10% korting per (levens)testament en op de uitgebreide persoonlijke begeleiding. Om te kunnen lezen hoe u als ANBO-lid gebruik kunt maken van dit voordeel, dient u eerst in te loggen bij Mijn ANBO. Nadat u bent ingelogd, leest u onderaan deze pagina hoe u gebruik kunt maken van dit voordeel.

Bent u geen lid, maar wilt u gebruikmaken van de diensten van Thuisnotaris?

Dat is natuurlijk mogelijk. U ontvangt dan geen 10% korting. Klik dan hier om uw (levens)testament zelf op te stellen. Wilt u persoonlijke begeleiding bij het opstellen van uw levenstestament? Klik dan hier.

Thuisnotaris

In het kort

  • Rustig op uw gemak uw testament samenstellen
  • 10% korting op (levens)testament en persoonlijke begeleiding
  • Duidelijke uitleg van alle mogelijkheden
  • Altijd persoonlijk contact via chat, mail of telefoon
  • Door online voorbereiden maar 1x naar de notaris (i.p.v. 2x)
  • Alleen maar pluspunten volgens Consumentenbond (nov. 2023)
  • Exclusief aanbod voor ANBO-PCOB leden