ANBO Raad & Daad

Het mooie van ouder worden is wijzer worden. Maar ook dan blijven er nog  veel vragen over. Over pensioen, ontslag, belastingzaken, zorgkosten of het aanvragen van een traplift. Het antwoord op deze en andere vragen vindt u bij ANBO Raad & Daad.

Op Raad & Daad staan veel gestelde vragen en antwoorden. Er zijn drie hoofdonderwerpen: Inkomen, Gezondheid en Wonen. Onder elk onderwerp staat een lijst met vragen en antwoorden. Met een paar klikken bent u bij het juiste antwoord. Makkelijk, snel en altijd bereikbaar!

De informatie op onze site is gratis toegankelijk. Ook als u nog geen lid bent van ANBO. Ent u al wel lid van ons? Dan kunt u inloggen op Mijn ANBO. Daar vindt u extra serviceproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een checklist voor het keukentafelgesprek, voorbeeldbrieven of voorbeelden van bezwaarschriften en bezwaarformulieren.

Persoonlijk contact

Daarnaast kunt u als lid telefonisch en per mail contact met ons opnemen. Heeft u een specifieke vraag of een bijzonder probleem? Neem dan contact op met de ANBO Raad en Daad Advieslijn. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur via 0348 46 66 88. Wilt u liever mailen? Dat kan naar raadendaad@anbo.nl.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

 

ANBO Raad & Daad inkomen, gezondheid en wonen

In het kort

  • Grote gratis onlinevraagbaak
  • Persoonlijk advies per telefoon en mail
  • ANBO Raad en Daad komt ook aan huis
Lees meer