ANBO Zorgtest 2020

Wat weet u over zorgverzekeringen? Doe de ANBO Zorgtest

Doe de zorgtest

Bij ANBO snappen wij dat de keuze voor de juiste, bij uw wensen, behoeften én portemonnee passende, zorgverzekering lastig is. Wat weet u eigenlijk van zorgverzekeringen? En wat vindt u belangrijk bij het maken van uw keuze? Doe de zorgtest, beantwoord de vragen en wij helpen u de keuze voor de juiste zorgverzekering te vergemakkelijken!

Let op: het is niet meer mogelijk om de zorgtest te doen.

ANBO Zorgcollectief

Ook komend jaar zijn er maar liefst 11 zorgverzekeraars aangesloten bij het ANBO Zorgcollectief. Grote kans dat uw huidige zorgverzekeraar hier ook bij zit en dus niet eens over hoeft te stappen om te profiteren van de voordelen en te besparen met behulp van de korting. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over ons Zorgcollectief? Klik dan hier.

Vraag de gratis zorgspecial aan

Wilt u meer weten over gezondheid, zorg en uw zorgverzekering? Klik dan hier om de gratis zorgspecial 'Blijf gezond' van 2020 aan te vragen. Of meld u hier aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de laatste ontwikkeling en nieuws omtrent zorg en gezondheid.

Profiteer als ANBO-lid van ons Zorgcollectief:

  • 5 aangesloten zorgverzekeraars
  • Bespaar tot wel €60 per jaar op uw premie
  • Maximaal 5% korting op uw basisverzekering
  • Tot 17,5% korting op aanvullende verzekering
  • Persoonlijk advies via de Zorgadvieslijn
  • Speciale aandacht én voordeel voor senioren
Dhr. Groeneveld, deelnemer ANBO Zorgcollectief
Avonden was ik aan het puzzelen met polissen, vergoedingen en verzekeringsvoorwaarden. Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen en hielp mij bij het kiezen van de juiste zorgverzekering (mét korting)!
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief