Persoonlijke begeleiding bij lichte zorgtaken

Kunt u wel wat hulp gebruiken?

UWassistent helpt u graag om passende begeleiding voor u te vinden. Deze vaste dienstverlener helpt u bij enkele zorgtaken zoals aankleden, ervoor zorgen dat u dagelijks uw medicijnen neemt, maar kan u ook naar evenementen of afspraken begeleiden. De begeleider zorgt er voornamelijk voor dat er weer wat structuur in uw dagelijks leven komt. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen.

De lokale assistent van UWassistent neemt graag vrijblijvend contact met u op om uw wensen te bespreken voor begeleiding. Uw wensen staan voorop, daarom bespreken we graag eerst uw behoeftes voordat we voor u op zoek gaan naar een geschikte dienstverlener. Indien gewenst kan dat iemand zijn met ervaring in de zorg, ervaring met (beginnende) dementie of ruime levenservaring.

Uw voordeel

Als lid van ANBO krijgt u korting op begeleiding via UWassistent. In plaats van €22,- per uur, betaalt u nu €20,- per uur voor een gescreende dienstverlener. Betrouwbaar én voordelig dus!

Aanvragen begeleiding

Vraag begeleiding met korting aan op uwassistent.nl/anbo óf bel op nummer 0348 - 724 831 voor meer informatie. U dient uw ANBO-lidnummer te vermelden om gebruik te kunnen maken van de korting. UWassistent volgt de richtlijnen vanuit het RIVM voor wat betreft het coronavirus.

Nog geen lid?

Dit voordeel is exclusief voor ANBO leden. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Begeleiding

In het kort

  • Begeleiding €20,- per uur in plaats van €22,- per uur
  • Gratis een vrijblijvend intakegesprek met een lokale assistent
  • UWassistent: persoonlijke dienstverlening op maat
  • Betrouwbare en geschikte dienstverlener
  • Exclusief voor ANBO-leden
Lees meer