ANBO-PCOB in de media

Filters

16
maart
2024

ANBO-PCOB helpt Telegraaflezers met belastingadvies

Miljoenen Nederlanders doen de komende maanden belasingaangifte. Maar niet iedereen komt er uit of snapt alle vragen Daarom organiseerde De Telegraaf afgelopen week een Belastingspreekuur. Experts beantwoordden ruim 320 vragen van lezers en onze eigen ANBO-PCOB adviseurs waren onderdeel van het expertteam.

ANBO-PCOB belastingexperts helpen Telegraaflezers
21
februari
2024

Leeftijdskorting in het AD, wat vindt ANBO-PCOB?

Ouder worden heeft ook zo z’n voordelen. Zo krijg je bij veel instellingen en bedrijven seniorenkorting als je 65 jaar wordt. ANBO-PCOB is daar geen voorstander van. Er zijn veel ouderen die genoeg te besteden hebben, zegt woordvoerder Eline Maarse. ,,Geef die korting dan liever aan een bijstandsmoeder, die kan het misschien wel beter gebruiken.’’ Daarom richt de bond zich voor zijn leden vooral op het behoud van koopkracht en het informeren over mogelijkheden om geld te besparen, zoals op verzekeringen of energie. De link hieronder is alleen te lezen voor abonnees van het AD.

Leeftijdskorting in het AD - wat vindt ANBO-PCOB | ANBO-PCOB in de media
3
februari
2024

Noodfonds Energie

Eemskrant - nieuws uit de regio Eemsdelta

Mensen met een laag inkomen en een hoge energierekening kunnen vanaf nu een beroep doen op het Noodfonds Energie. ANBO-PCOB roept alle senioren in Nederland op om gebruik te maken van het Noodfonds, als ze hiervoor in aanmerking komen.

ANBO in de media - Noodfonds energie - Eemskrant - 3 feb