Zorgvergelijker

Bereken hier uw voordeel

ANBO heeft voor haar leden met 12 verzekeraars afspraken gemaakt over kortingen op de zorgpremie. Grote kans dat ook uw verzekeraar ook bij het ANBO Zorgcollectief zit. De korting kan oplopen tot 5% op de basisverzekering en 17,5% op de aanvullende verzekering*. Dit betekent dat u flink kunt besparen op uw premie, zelfs zonder over te stappen!

*Met uitzondering van bepaalde pakketten en polissen. Bij twijfel kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de Zorgadvieslijn via tel. 088 - 121 02 02 of een e-mail sturen naar vraag@zorgadvieslijn.nl.

Wij snappen echter dat de keuze voor de juiste, bij uw behoeften én portemonnee passende, zorgverzekering erg lastig is. Daarvoor hebben wij samen met onze partner Heilbron de Zorgvergelijker opgesteld; hiermee berekent u direct uw voordeel!

Verzekerd bij VGZ?

Heeft u een zorgverzekering bij VGZ of denkt u erover om over te stappen naar VGZ? Dan is het goed om te weten dat u, als u zich aanmeldt als ANBO-lid, een vergoeding* van €25,- krijgt op de contributie van uw jaarlidmaatschap. 

Word ANBO-lid en stap in/over naar VGZ

*Let op: u dient eerst lid te worden van ANBO en de volledige contributie van €45,- voor het jaarlidmaatschap te voldoen. Vervolgens sluit u uw zorgverzekering af bij VGZ (mits u nog geen lopende verzekering bij VGZ heeft) en maakt u kenbaar gebruik te willen maken van deze vergoeding. De vergoeding van €25,- krijgt u vervolgens achteraf van VGZ geretourneerd. Bekijk hier hoe u een declaratie kunt indienen bij VGZ. 

Deelnemer zorgcollectief, ANBO
“Avond aan avond heb ik zitten puzzelen met polissen en verzekeringsvoorwaarden, maar ik kwam er gewoon niet uit. Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij belangrijk? En is het wel of niet verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen. Daarna was mijn keuze voor het ANBO Zorgcollectief duidelijk. En die korting op mijn premie is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!"
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief