Zorgvergelijker

Bereken direct uw voordeel

ANBO heeft voor haar leden met 11 verzekeraars afspraken gemaakt over korting op de basis- en aanvullende zorgverzekering. Grote kans dat ook uw huidige verzekeraar ook bij het ANBO Zorgcollectief zit. Dit betekent dat u kunt besparen op uw premie, zelfs zonder over te stappen! De korting kan oplopen tot 5%* op de basisverzekering en wel 17,5%* op aanvullende (tandarts) verzekeringen. Benieuwd of ook u kunt besparen? Bereken dan uw voordeel met onze Zorgvergelijker!

Ga naar de zorgvergelijker >>

*Let op: bepaalde (specifieke) pakketten en polissen zijn uitgezonderd. Twijfelt u of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Zorgadvieslijn op tel. 088 - 121 02 02.

Zorgvergelijker

Wij snappen dat de keuze voor de juiste, bij uw behoefte(n) én portemonnee passende, zorgverzekering erg lastig is. Daarvoor hebben wij samen met onze partner Heilbron de Zorgvergelijker opgesteld; hiermee berekent u direct uw voordeel!

Scroll naar beneden voor een overzicht van kortingen voor 2021 en bereken direct uw voordeel!
ANBO Zorgvergelijker, korting op uw zorgverzekering 2021
Deelnemer zorgcollectief, ANBO
“Avond aan avond heb ik zitten puzzelen met polissen en verzekeringsvoorwaarden, maar ik kwam er gewoon niet uit. Welke aanvullende verzekeringen zijn voor mij belangrijk? En is het wel of niet verstandig om een hoger eigen risico te nemen? Een telefoontje naar de Zorgadvieslijn bracht uitkomst. De medewerkster nam echt de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen. Daarna was mijn keuze voor het ANBO Zorgcollectief duidelijk. En die korting op mijn premie is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!"
Dhr. Groeneveld, deelnemer Zorgcollectief