Word lid en krijg tot eind 2022 gratis

Steun ANBO en word lid!

  • Ervaar het eerste halfjaar gratis
  • Landelijke én lokale belangenbehartiging
  • Advies en hulp via het ANBO Adviesteam
  • Exclusief ledenvoordeel: collectieven, aanbiedingen en kortingsacties

Word lid en ervaar tot eind 2022 gratis!

Steunt u ons?

Ouder worden is leuk.. maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Misschien volgt u ons voor de informatie en kennis die wij bieden? Of wellicht volgt u ons omdat wij opkomen voor de belangen van ouderen? Want of het nu gaat om het achterblijvende pensioen, de tekorten in de zorg, het gebrek aan seniorenwoningen.. Het gaat ons allemaal aan! Wij staan altijd voor u klaar, mocht u ons nodig hebben. U kunt voor advies bellen, maar onze vrijwilligers komen ook graag bij u langs. Steunt u ons? Word dan nu lid en profiteer van:

✔ Landelijke én lokale belangenbehartiging (bij u in de regio)
✔ Persoonlijk advies en ondersteuning van het ANBO Adviesteam
✔ Hulp aan huis van onze goed opgeleide en betrokken vrijwilligers
✔ ANBO Ledenvoordeel, zoals korting op uw zorgverzekering, rijbewijskeuring, energie, sport, een nieuwe fiets, uitjes, vakanties en hotels
✔ Ontmoet elkaar en andere leden op het ANBO Trefpunt
✔ Ontvang 7x per jaar ANBO Magazine

Ervaar tot eind 2022 gratis

Steunt u ons? Neem die stap en word nu lid! Tot het einde van 2022 krijgt u het lidmaatschap van ons, daarna betaalt u slechts €4,- per maand*.

Maak gebruik van deze unieke aanbieding >>

*Let op: deze aanbieding geldt t/m 31 juli 2022. Alleen tot het einde van het jaar (t/m 31 december 2022) is het lidmaatschap gratis. Het daaropvolgende jaar (2023) betaalt u het reguliere tarief van €4,- per maand, dus €48,- per jaar. U gaat een lidmaatschap aan tot en met het 31 december 2023.

Anneke Sipkens, directeur ANBO
Wat ontzettend leuk dat u ANBO via de nieuwsbrieven en -berichten volgt! Zou u ons willen steunen door lid te worden? Dan helpt u ons om belangrijk werk te kunnen (blijven) doen.
Anneke Sipkens, directeur-bestuurder ANBO