Dossier: fijn & veilig wonen

Inbrekers worden steeds slimmer: woninginbraak, maar ook overvallen en zogenaamde babbeltrucs komen voor. Hoe veilig is uw woning? En herkent u een babbeltruc? Uw veiligheid onze zorg, daarom is ANBO samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid de campagne "Senioren & Veiligheid" gestart. In dit dossier leest u alles over Fijn & Veilig Wonen.

Gratis ANBO Tipgids slimme speaker

Ontvang gratis de ANBO tipgids met handige en leuke dingen die je met je slimme speaker kan doen. Met deze tipgids willen we u laten kennismaken met een aantal leuke, interessante en handige vragen die u kunt stellen aan uw Google Assistent. Voordat u aan de slag kunt, heeft u Wifi, een mobiele telefoon en een slimme speaker nodig.

Heeft u een slimme speaker en wilt u graag uw ervaring delen? Word dan lid van ons gebruikerspanel. U krijgt dan ca. 4x per jaar het verzoek om aan een peiling mee te doen over de slimme speaker. 

Ontvang de Tipgids en/of meld u aan voor het gebruikerspanel

Uw veiligheid is onze zorg

Uw veiligheid is onze zorg, daarom kunt u als lid van ANBO gratis een afspraak maken voor een Veiligheidscheck. Er komt dan een consulent bij u thuis om te kijken hoe het gesteld is met uw veiligheid en u een advies te geven voor het verbeteren daarvan. Gaat dit in verband met de huidige coronamaatregelen niet? Dan wordt er een afspraak gemaakt voor een check op afstand. Zo voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van criminelen of inbrekers!

Lees hier meer over onze Veiligheidscheck >>

Inbreker aam de deur