Welkom bij ANBO

Persoonlijke welkomstboodschap

van onze directeur Anneke Sipkens

Mijn naam is Anneke Sipkens, directeur van ANBO. Fijn dat u lid bent geworden van onze vereniging!

Zelf loop ik tegen de zestig en ik ben mantelzorger voor mijn ouders van negentig. Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het is om vitaal ouder te worden. Maar ook tegen welke uitdagingen, zeker op hogere leeftijd, je kunt aanlopen. Het is zo prettig om voor nu en voor later een gids te hebben voor goed ouder worden. Dat is precies wat ANBO is.

Regelmatig krijg ik reacties uit onze achterban over onze dienstverlening. Zoals van de 62-jarige Claudia, die onze advieslijn belde omdat zij met het handen in haar zat over haar administratie. Daar gaat nu een van onze vrijwilligers langs om samen met haar naar haar inkomsten en uitgaven te kijken. En van de 91-jarige Marcel, die mij onlangs een persoonlijke brief stuurde. Hoe geweldig hij het vond dat wij ervoor strijden dat de vaccins tegen corona zo snel mogelijk naar de senioren toe worden gebracht. Het doet me goed dat we voor zoveel mensen iets kunnen betekenen. 

Als nieuw lid kunt u op ons rekenen! 
 

P.S. Wilt u meer weten over ANBO, uw gids voor goed ouder worden? Klik dan hier. Heeft u vragen over uw lidmaatschap? Neemt u dan contact op met onze Ledenservice op tel. 0348 - 46 66 90. Wij helpen u graag!

Marjan Hilgers, lid en consulent
"Ik ben lid van ANBO vanwege de vele voordelen en de goede service. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij ANBO, omdat ik graag mensen wil helpen. Natuurlijk is de erkenning ook fijn, helemaal als je niet meer werkt."
Marjan Hilgers, ANBO-Lid en Consulent