Online

Webinar Mobiliteit en verkeersveiligheid

Onlangs heeft ANBO een onderzoek gehouden naar de mobiliteit/vitaliteit en verkeersveiligheid. Naar aanleiding van deze peiling houden wij op 7 juli aanstaande van 11:00 tot 12:00 uur een interactief webinar over mobiliteit en verkeersveiligheid.

Hoe wordt de verkeersveiligheid door ouderen in Nederland ervaren? Heeft dit invloed op de keuze van het vervoersmiddel? Blijft men daardoor misschien vaker thuis dan de bedoeling is? Dit en nog meer tijdens het webinar mobiliteit en (verkeers)veiligheid. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 5 juli. 

Aanmelden

Tijdens het webinar: 

  • Nemen wij u mee in de cijfers uit ons onderzoek en uit onderzoeken van de overheid;
  • Laten wij een aantal toekomstige ontwikkelingen zien;
  • Vragen wij uw mening over deze ontwikkelingen;
  • Zijn wij benieuwd naar uw ervaringen in het verkeer;
  • Testen wij uw kennis over verkeer en veiligheid.

Het webinar wordt verzorgd door Alex van Scherpenzeel (senior beleidsadviseur ANBO) en Ingrid Wetser (Landelijk Projectleider Senioren Veilig Verkeer Nederland).  

Wij beloven een interessante digitale bijeenkomst waarin u ook een actieve rol kunt hebben!  U kunt gewoon lekker thuis, van achter uw smartphone, tablet of computer het webinar bekijken. Kijkt u ook mee? 

Aanmelden

Let op: er zijn voor dit webinar 500 plaatsen beschikbaar, deelname is daarom exclusief en gratis voor ANBO-leden. Schrijf u daarom vandaag nog in via bovenstaande link. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 5 juli. 

Bent u nog geen lid? Dan kunnen wij uw deelname helaas niet bevestigen. Klik hier om lid te worden voor een introductietarief van €29,95 voor het eerste jaar. Zodra u lid bent, kunt u zich direct aanmelden voor het webinar. 

Alles nog eens samengevat

Wat? Webinar mobiliteit en verkeersveiligheid
Wanneer? Donderdag 7 juli
Starttijd: 11.00 uur
Eindtijd: 12.00 uur
Waar? Online
Deadline aanmelden: U kunt zich tot en met 5 juli aanmelden
Aanmelden: Klik hier om u aan te melden