Online

Webinar levenstestament en woonwensen

Het is belangrijk dat u zich voorbereidt op wie uw belangen gaat behartigen als u dit zelf niet meer kan doen. Dit legt u vast in een levenstestament. Denk ook tijdig na over uw woonsituatie. Woont u nog naar uw zin en is uw huis geschikt om prettig ouder in te worden? Of wilt u toch wat verbouwen of helemaal wat anders en wat zijn dan uw opties? En welke fiscale gevolgen zitten er aan het bezitten van een eigen woning? Volg ons webinar op donderdag 29 juni.

In samenwerking tussen ANBO, ABN AMRO en een notariskantoor wordt een online voorlichtingsmiddag georganiseerd. Een notaris gaat in op het levenstestament. Ook zullen we ingaan op het onderwerp woonwensen en vragen beantwoorden rondom verbouwen of verhuizen; huren of kopen. Wat voor financieringsmogelijkheden zijn er. Wat de mogelijkheden om overwaarde te verzilveren zijn. Wat zijn de risico’s en de voorwaarden. 

*Let op: er zijn voor dit webinar 500 plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan. U kunt zich aanmelden tot en met maandag 26 juni 2023.

AANMELDEN

Datum en Tijdstip

  • Webinar datum: donderdag 29 juni
  • Webinar tijdstip: van 10:30 tot 12:00 uur

ANBO maakt ontmoeten makkelijker! U kunt gewoon lekker thuis, van achter uw smartphone, tablet of computer het webinar bekijken. Kijkt u ook mee?

Na uw aanmelding

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Op woensdagmiddag 28 juni ontvangt u per e-mail uw inloggegevens voor het webinar. Op donderdag 29 juni om 09.00 uur ontvangt u een herinnering per e-mail voor het webinar inclusief de inloggegevens. 

Gratis webinar

Deelname aan dit webinar is gratis en is toegankelijk voor leden en niet-leden.

AANMELDEN