Online

Webinar Jaap Jongbloed over gezondheid - Forever Young

Op donderdag 22 september presenteerde Jaap Jongbloed en Wies Verbeek een webinar, speciaal voor u! De twee delen de belangstelling voor gezondheid, fitness, voeding en anti-aging. Samen maken ze over die onderwerpen het webinar Gezondheid / Forever Young.

Wie wil zich niet fit, gezond en energiek voelen? Jongbloed en Verbeek willen met Forever Young laten zien dat je met kleine veranderingen heel veel kunt bereiken: kleine tips, tricks en wetenswaardigheden waarmee ze u willen enthousiasmeren en activeren.

Hoe blijft u langer fit en gezond? Wat is het belang van bewegen?

Tijdens het webinar stond fit worden (en blijven) centraal. Hierbij werden diverse onderwerpen behandeld, van ontspanning tot voeding, van bewegen tot slaap. Maar u kreeg ook antwoorden op 'hoe om te gaan met stress?', ‘hoe krijgt u meer energie?' of 'wat is nou eigenlijk het belang van bewegen?'

Webinar Terugkijken

U kunt het webinar nu terugkijken. 

Webinar terugkijken

Bent u nog geen lid en wilt u dit webinar terugkijken?  Klik dan hier om lid te worden voor een introductietarief van slechts €29,95 in plaats van €48,- voor het eerste jaar. Daarna betaalt u €4,- per maand.

Meld u aan voor het webinar Forever Young

Meer over Jaap Jongbloed

Wie is Jaap Jongbloed?

Jaap Jongbloed (1955) werd geboren in Scheveningen, maar groeide op in verschillende plaatsen, ook op Nieuw-Guinea. Na zijn rechtenstudie in Amsterdam werd hij bedrijfsjurist, om in 1980 het roer om te gooien voor een baan als verslaggever bij het actualiteitenprogramma Tros Aktua.

Daarna presenteerde en maakte hij veel verschillende programma’s, zoals Jongbloed & Joosten (samen met Astrid Joosten), Vermist, EenVandaag, Opgelicht?! en Het Mooiste Meisje van de Klas. Jongbloed woont in Amsterdam met zijn vrouw Inge Baken. Hij heeft drie volwassen kinderen uit zijn eerste huwelijk en een kleindochter.

Nu hij op papier met pensioen is, heeft hij tijd om zijn passie voor sporten en gezondheid te delen. Met podcasts, webinars en bijeenkomsten hoopt hij veel ouderen in beweging te krijgen. “Squats zijn gewoon kniebuigingen, laten we het allemaal niet ingewikkeld maken.”

Lees het interview met Jaap Jongbloed

Meer over Wies Verbeek

Wie is Wies Verbeek?

Zestigplussers van nu hebben nog een heel leven voor zich. Een nieuwe carrière, een druk sociaal leven, reizen en hier en daar een nieuwe liefde. Aan ouderdomskwalen en lichamelijke gebreken moeten ze nog helemaal niet denken, ook al liggen die op de loer. Nee…ze willen juist van alles doen om een Beetje Leuk Ouder te Worden.


Op deze wens speelt gezondheidsjournaliste Wies Verbeek (57) in met haar platform BLOW. In haar vlogs en blogs neemt Verbeek de kijkers mee in haar zoektocht naar hoe we zo fit mogelijk ouder kunnen worden.

Verbeek heeft jarenlange ervaring als bladenmaker (Libelle, Margriet, Marie Claire, Happy in Shape, Nouveau) en is als journalist gespecialiseerd in het onderwerp healthy aging over hormonen, voeding, bewegen en uiterlijk. Hierover geeft ze lezingen en schrijft ze regelmatig vlogs en blogs, onder andere in haar vaste rubriek in Nouveau.

Exclusief voor leden

U kunt het webinar hieronder terugkijken. U dient hiervoor wel in te loggen bij Mijn ANBO