Online

Webinar Belastinghulp donderdag 23 maart 2023

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Ziet u daar ieder jaar weer tegenop? Kijk dan het webinar belastinghulp terug.

Onder de noemer ‘laat geen geld liggen’ vertelde ANBO’s belastingexpert Alex van Scherpenzeel hoe u geld terug kunt krijgen van de Belastingdienst. Ook gaf hij praktische tips en voorbeelden met betrekking tot aftrekposten en ging hij in op de veranderde inkomensgrenzen voor de zorgtoeslag. Kijkt u het webinar terug?

Webinar terugkijken? 

Hieronder kunt u het webinar terugkijken (let op: het webinar begint na 35 seconden).  U kunt hieronder ook de presentatie downloaden. 

Wilt u graag hulp met uw belastingaangifte?

Dan kunt u zich als ANBO-lid gratis* aanmelden voor de ANBO Belastinghulp. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis voor het (digitaal) invullen en indienen van uw belastingaangifte. Lees hier meer over de belastinghulp of bel op telefoonnummer 0348 - 46 66 66 voor advies.

Bent u nog geen lid van ANBO maar wilt u ook graag hulp bij uw belastingaangifte?  Word dan het eerste jaar lid van ANBO voor €29,95. Daarna is het ANBO jaarlidmaatschap €4 per maand of €48 per jaar.

WORD LID

*Wij vragen u slechts om een kleine tegemoetkoming in de kosten van de belastinginvulhulp van €12. Heeft u een fiscaal partner? Dan vragen wij een vergoeding van €5 voor uw (fiscaal) partner.