Online

Webinar Belastinghulp

Kijk nu het belastingwebinar terug van 9 maart 2023.

Onder de noemer ‘laat geen geld liggen’ vertelde ANBO’s belastingexpert Alex van Scherpenzeel hoe u geld terug kunt krijgen van de Belastingdienst. Ook gaf hij praktische tips en voorbeelden met betrekking tot aftrekposten en ging hij in op de veranderde inkomensgrenzen voor de zorgtoeslag. Kijkt u het webinar ook terug?

Kijk het webinar terug

Kijk hieronder het webinar terug. 


Extra webinar op donderdag 23 maart

Vanwege grote belangstelling houden we op donderdag 23 maart om 14.00 uur een extra webinar. Klik op de oranje knop voor meer informatie.

Meer informatie

 

Wilt u graag hulp met uw belastingaangifte?

Dan kunt u zich als ANBO-lid gratis* aanmelden voor de ANBO Belastinghulp. Er komt dan een vrijwilliger bij u thuis voor het (digitaal) invullen en indienen van uw belastingaangifte. Lees hier meer over deze service of bel op telefoonnummer 0348 - 46 66 66 voor advies.

Bent u nog geen lid van ANBO maar wilt u ook graag hulp bij uw belastingaangifte?  Word dan het eerste jaar lid van ANBO voor €29,95. Daarna is het ANBO jaarlidmaatschap €4,- per maand of €48,- per jaar.

WORD LID

*Wat kost de ANBO Belastinghulp?

Wij vragen u slechts om een kleine tegemoetkoming in de kosten van de belastinginvulhulp van €12,-. Heeft u een fiscaal partner? Dan vragen wij een vergoeding van €5,- voor uw (fiscaal) partner. 

Eindelijk beweging in belasting op vermogen

Gratis belasting (video)tips

  • Laat geen geld liggen met uw belastingaangifte
  • Praktische tips van belastingexpert Alex
  • Download gratis het stappenplan