Webinar Praktische tips over make-up voor de oudere huid

Wilt u wel eens weten welke make-up en welke producten u het beste kunt gebruiken bij de ouder wordende huid?

Daarover ging het leuke en leerzame webinar ‘Praktische tips over make-up voor de oudere huid’. De presentatie was in handen van beauty-expert Carmen Zomers. Ze bracht samen met u stap voor stap een ‘mooie simpele dag make-up’ aan. We behandelden onder andere de huid, het optisch liften van de ogen en handige 50+ tips & tricks.

U kon gewoon lekker thuis, van achter uw smartphone, tablet of computer kijken en meedoen, alleen of bijvoorbeeld samen met uw vriendin, zus of buurvrouw. 

Wilt u het webinar terugkijken? 

Als u bent ingelogd bij Mijn ANBO kunt u onderaan deze pagina het webinar terugkijken. 

Inloggen Mijn ANBO
Als u nog niet eerder hebt ingelogd op Mijn  ANBO, dan dient u eerst uw account te activeren. Ga hiervoor naar: www.anbo.nl/mijn-anbo-activeren. Heeft u al eerder ingelogd? Dan kunt u hier klikken om opnieuw in te loggen. Gebruik uw e-mailadres en eigen wachtwoord om toegang te krijgen.

Wat werd er behandeld tijdens het webinar?

Tijdens het webinar zal Carmen Zomers de onderstaande onderwerpen behandelen en neemt u stap voor stap mee zodat u na het webinar zelf deze make-up kunt toepassen.

Stap 1 Verzorging en hydrateren
Stap 2 Concealer / Wat en waar opbrengen
Stap 3 Foundation / Kleur kiezen en hoe opbrengen
Stap 4 Blush / Hoe en waar opbrengen
Stap 5 Afpoederen
Stap 6 Optische ooglift

ANBO | Webinar Make-up voor de oudere huid | Wie is Carmen Zomers?

Wie is Carmen Zomers? 

Met meer dan 25 jaar ervaring als internationaal hair & make-up artist voor diverse celebrities, magazines en tv-, en als beauty-vlogger voor de Libelle, heeft Carmen Zomers antwoord op al uw beauty-vragen. Onlangs lanceerde Carmen haar tweede boek ‘Ageless 50+ beautyguide’, de beautygids voor de oudere huid omdat mooi zijn niet afhankelijk is van leeftijd. Op het online-platform www.agelessbycarmen.com vindt u alle handige 50+ producten en interessante artikelen.

ANBO | Webinar Make-up voor de oudere huid | Maak kans op het boek Ageless

Speciaal voor de deelnemers

Onder de deelnemers verloten we het boek ‘Ageless 50+ beautyguide’ en een gratis online 1-op-1 sessie met Carmen Zomers. Dus geef u op en doe mee met dit leuke interactieve webinar.