Webinar Fusie

Graag nodigen wij u uit voor een webinar over de fusie PCOB en ANBO op 29 februari van 11.00- 12.00. Dit webinar is speciaal bedoeld voor de besturen en andere geïnteresseerden van de afdelingen.

Aanmelden

De fusie biedt ons als nieuwe vereniging ANBO-PCOB vele kansen. We gaan met elkaar een nieuwe vereniging creëren die een geweldig potentieel heeft. Ook voor de afdelingen biedt de fusie nieuwe mogelijkheden. We kunnen ons voorstellen dat u ook vragen heeft. Waar staan we? Hoe lossen we vacatures in bestuursfuncties op? Wat hebben afdelingen nodig om nieuwe activiteiten op te zetten? Hoe kunnen afdelingen weer gaan groeien? En hoe kunnen afdelingen stap-voor-stap de verbinding leggen met de ANBO-leden?

Natuurlijk leven er ook veel vragen. 
Graag willen wij hierover met elkaar van gedachten wisselen. Daartoe zal de Directeur Bestuurder haar visie geven, en zal de Voorzitter van de Ledenraad aan het woord zijn. Tevens zal de voorzitter van een van de afdelingen inspiratie geven hoe een afdeling kan bloeien.  

Het is uiteraard mogelijk om vooraf vragen in te dienen. U kunt dit doen via het aanmeldformulier. Tijdens het webinar kunt u ook vragen stellen.  

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Anneke Sipkens
Directeur Bestuurder ANBO-PCOB 

Aanmelden

Een webinar: hoe werkt dat?

Een goede internetverbinding (WiFi) is uiteraard een vereiste voor deelname. U heeft geen camera nodig. U bekijkt het webinar in uw eigen internetbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Microsoft Edge.

Een dag voor het webinar ontvangt u van ons een e-mail met daarin een deelnamelink. U ontvangt deze e-mail nog een keer op de dag van het webinar. Open één van deze e-mails op uw computer (desktop), smartphone of tablet en klik op de link of button. U komt dan terecht in het webinar-portaal. Hier kunt u direct deelnemen aan de online bijeenkomst.

ANBO-PCOB | Samen sterker voor senioren in Nederland