Webinar 'Een slim huis'

Een slim huis

De voordelen én de risico's

Juist voor ouderen kan en slim huis erg handig zijn! Denk bijvoorbeeld aan een slimme stofzuiger, die zelf aan de gang gaat. Of een slim slot op uw voordeur, die u kunt openen met een code. En een slimme speaker, waar u tegen kunt praten en die voor u het licht aan doet. Toch kleven er ook risico’s aan. Slimme apparaten werken namelijk alleen met een internet- en/of bluetooth-verbinding, dus kunnen ook anderen proberen om via uw apparaten bij u binnen te komen. En kunt u zelfs gechanteerd of opgelicht worden...

In het webinar ‘Een slim huis - de voordelen en de risico’s' op dinsdag 18 mei om 14.30 uur laten we u zien hoe handig, leuk én comfortabel slimme apparaten zijn. Maar vertellen we u ook hoe u kunt voorkomen dat het misgaat. Meld u hieronder aan (vóór vrijdag 14 mei) voor dit webinar! Dit webinar is open voor leden en niet-leden.

U kunt zich niet meer aanmelden
 

Wie zijn de sprekers?

Spreker Ad van Berlo, manager R&D at Smart Homes vertelt u alles over verschillende slimme apparaten. 
Smart Homes is het Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen In Nederland. Sinds 1993 houdt Smart Homes zich bezig met de ontwikkeling van slimme, begrijpelijke en toegankelijke technologische oplossingen en diensten in de persoonlijke woon- en leefomgeving.

Spreker Chris van ’t Hof, onderzoeker en publicist bij TekTok vertelt u over hoe slimme apparaten eigenlijk domme apparaten zijn. En hij vertelt u over de risico’s en tips over veilig gebruik. Klik hier om meer te lezen over Chris.

Gratis en open voor leden en niet-leden

Datum webinar: dinsdag 18 mei 2021
Tijd: 14:30-15:30 uur

Het webinar is gratis voor iedereen toegankelijk. Er zijn 500 plaatsen beschikbaar dus grijp snel uw kans en meld u uiterlijk donderdag 13 mei a.s. aan voor het webinar want vol = vol! Bent u nog geen lid? Wij verwelkomen u graag als lid. Klik hieronder om lid te worden.

Word hier lid van ANBO >>

ANBO | Webinar Een slim huis
Click outside of the modal to close it

Wat is een webinar?

Een webinar is een online-bijeenkomst. U kunt het gewoon lekker vanuit huis volgen. Achter uw computer, tablet of smartphone. U wordt tijdens de bijeenkomst bijgepraat door deskundigen in de studio van ANBO.

U heeft alleen een goede internetverbinding en een computer, laptop of tablet nodig om het webinar te volgen. U volgt vervolgens het webinar in uw eigen internetbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Microsoft Edge. U luistert via het geluid van uw computer, laptop of tablet. U heeft geen camera nodig. 

Het wordt weer een leuke én interessante uitzending. Gaat u ook kijken?

ANBO | Webinar Een slim huis
Ad van Berlo - ANBO webinar 'Een slim huis - de voordelen en de risico's'
Ad van Berlo vertelt u alles over verschillende slimme apparaten.
Ad van Berlo, manager R&D at Smart Homes
 Chris van ’t Hof - ANBO webinar 'Een slim huis - de voordelen en de riscico's'
Chris van ’t Hof vertelt u over hoe slimme apparaten eigenlijk domme apparaten zijn. En hij vertelt u over de risico’s en tips over veilig gebruik.
Chris van ’t Hof, onderzoeker en publicist bij TekTok