ANBO | Webinar veiligheid

Veiligheidstips & advies

  • Gratis Veiligheidscheck bij u thuis
  • Gratis veiligheidstips & (digitale) brochure
  • Bel met onze Veiligheidslijn: 0348 - 238 591

Webinar digitale veiligheid

Let op: dit webinar gaat helaas niet door.

Tegenwoordig doen we steeds meer online. Heel handig, makkelijk en snel natuurlijk, maar ook criminelen zijn steeds actiever met internet oplichting, WhatsApp-fraude, valse e-mails (phishing) en spoofing. Hoe veilig online bent u eigenlijk? Tijdens het webinar Digitale Veiligheid van ANBO op donderdag 9 juni vertellen we u alles over veilig internetten en online zijn, maar leren we u ook hoe u phishing, spoofing en WhatsApp-fraude kunt herkennen én voorkomen!

Helaas, in verband met te weinig aanmeldingen gaat dit webinar niet door. U kunt u wél aanmelden voor de bijeenkomst Digitale Veiligheid bij u in de buurt, klik hier voor een overzicht. Geen bijeenkomst bij u in de buurt? We werken eraan om deze bijeenkomst live uit te zenden. Houd hiervoor deze pagina in de gaten.

Deelname aan het webinar is exclusief en gratis voor ANBO-leden. Bent u nog geen lid? Word nu lid van ANBO voor het introductietarief van €29,95,- (het eerste jaar). Daarna betaalt u €4,- per maand. 

Word nu lid van ANBO >>

Een webinar: hoe werkt dat?

Doet u voor het eerst mee aan een (ANBO) webinar? Klik dan hier voor de meest gestelde vragen (en antwoorden) en de korte instructievideo's.

Webinars terugkijken

ANBO heeft verschillende webinars gehouden over (digitale) veiligheid. U kunt de opnames en presentaties hiervan gratis terugkijken als u lid bent. Bent u nog geen lid? Dan kunt u lid worden voor slechts €29,95. U kunt dan direct (gratis) een afspraak maken voor een veiligheidscheck bij u thuis!