Webinar Digitaal ontmoeten

Het is makkelijker en leuker dan u denkt

Via internet andere leden ontmoeten met dezelfde interesses. Dat kan straks met het ANBO Trefpunt. Het is makkelijk en leuker dan u denkt. Daar ging het webinar over op dinsdag 14 december.

Nu de coronamaatregelen ons weer dwingen om veel meer thuis door te brengen, wordt het gebruik van digitale communicatiemiddelen om andere mensen te kunnen ontmoeten alleen maar relevanter. Het webinar was opgesplitst in twee delen. 

Kijk nu het webinar terug

Deel 1: Tips over digitaal met elkaar in contact

Beeldbellen, het gebruik van Facebook, WhatsApp en allerlei andere handige toepassingen worden in dit eerste deel van dit webinar in vogelvlucht doorgenomen om u te voorzien van allerlei tips.

Deel 2: Bekijk het nieuwe ontmoetingsplatform ANBO Trefpunt

U krijgt de primeur van het ANBO Trefpunt, een digitaal ontmoetingsplatform van ANBO dat begin januari live gaat. Een platform waarop u andere leden kunt ontmoeten, met elkaar kunt afspreken of van ideeën wisselen en allerlei ANBO activiteiten gaat vinden. Tijdens dit webinar heeft u alvast een kijkje kunnen nemen. 

U kunt gewoon lekker thuis, van achter uw smartphone, tablet of computer het webinar terugkijken. Kijkt u ook mee? 

ANBO | Bekijk als eerste het ontmoetingsplatform ANBO Trefpunt

Kijk het webinar terug

U kunt hieronder het webinar terugkijken. U dient hiervoor wel ingelogd te zijn bij Mijn ANBO (klik hier voor meer informatie over het inloggen bij Mijn ANBO)